Кои са силните и слабите страни на всяка зодия?

Снимка: iStock

Кои са силните и слабите страни на всяка зодия?

Снимка: iStock
Сподели

Силните и слабите страни на всяка зодия могат да бъдат полезен източник на информация за представителите ѝ върху кои свои качества трябва да работи. Какво казват звездите за характера и качествата ви?

Овен

Няма нещо, което Овенът да не може да постигне, щом се захване с него. При тях се наблюдава и скрит синдром на самозванеца, който може да подкопае самочувствието им, ако му се даде свобода на действие.

Телец

Лоялен до крайност, Телецът е най-надеждният човек, който може да ви помогне, когато нещата са напечени. Въпреки това – те са упорити и бързо могат да се обидят.

Близнаци

Хвърлете Близнаците на вълците и те ще се върнат като водачи на стадото. Въздушният елемент в този знак означава, че те могат лесно да се адаптират към всяка ситуация. Когато търпението им към някого се изчерпи, няма място за втори шанс.

Рак

Представителите на зодията могат да предложат лоялност и силна любов. Жалко е, че малцина ще успеят да я изпитат, защото не са най-добрите в изразяването на чувствата си.

Лео

Лъвовете са родени да бъдат под светлината на прожекторите и няма нищо, което да им харесва повече от това. Вродена им увереност, че винаги са прави, означава, че често могат да наранят чувствата на другите.

Дева

Представителите на зодия Лъв са педантични, организирани и старателни. Те често се съмняват в себе си или се отнасят към персоната си много по-строго, отколкото към всички останали.

Везни

Ако търсите човек, на чието рамо да поплачете в трудни моменти, обадете се на представител на зодия Везни. Тази тяхна съпричастна страна обаче понякога може да бъде разрушена от неспособността им да вземат решения и страха им от конфронтации. Не я ясно на чия страна са.

Скорпион

Огнената и интензивна личност на Скорпиона може да превърне времето, прекарано заедно, в диво и шеметно пътуване. Макар че ще направят всичко възможно, за да се погрижат за емоционалните ви нужди, те са пословично потайни по отношение на своите собствени.

Стрелец

Никой не може да разказва истории така, както Стрелците. Те могат да ви подтикнат да се отдадете на най-смелите си мечти. Понякога обаче е трудно представителите  на тази зодия изпълнят обещанията си.

Козирог

Не всеки може да завладее света, но ако Козирогът реши да го направи, нищо няма да го спре, докато не постигне целта си. Те са известни с това, че не прощават грешките на другите.

Водолей

Водолеят има грандиозни планове да промени света. Отшелническата им природа обаче ги затруднява да установят връзки с околните, пише Vogue India.

Риби

Въображението на Рибите може да ви отведе в царството на фантазията. Тяхната мила и грижовна личност обаче може да се окаже нож с две остриета, защото чувствителното им сърце лесно се наранява.

Актуално

Избрано за вас