Какво ни вещаят звездите за месец юли?

Снимка: Pixabay

Какво ни вещаят звездите за месец юли?

Снимка: Pixabay
Сподели

Юли стартира в апогея на сезона на Рака. Независимо от вашия зодиакален знак, преосмисляте приоритетите си, за да прекарвате повече време с любимите си хора и да превърнете дома си в топло и уютно убежище за вас и вашето семейство. Не се изненадвайте, ако с напредването на юли ви обземат моменти на носталгия. Сезонът на Рака предразполага разкриването на сантименталната страна на всеки знак.

Овен 

Снимка: Pixabay
  • Професионален живот

Марс е в Телец до 20 юли и в съвпад с Уран, което затруднява вземането на решения. Не забравяйте, че нищо не е спешно и че времето е ваш приятел. Важното е да анализирате и сравнявате всички варианти.

  • Личен живот

Време е за отпуски и дълги уикенди. Желаете да прекарате лятото с най-близките си дори ако това означава да се лишите от нови запознанства. Опитайте се да излезете понякога от комфортната си зона, за да не се изолирате напълно и да дадете шанс на нови срещи.

  • Любовен живот

Подобно на Слънцето, Венера също пребивава в Рак, което вероятно ще ви върне към минали периоди. След 22 юли Слънцето ще премине в Лъв – сезон, който е в изключителна хармония с вашия знак. Възползвайте се от този период, за да привлечете повече внимание към себе си.

Телец
Снимка: Pixabay
Професионален живот

Марс е във вашия знак до 20-и в съвпад с Уран. Под влиянието на тази комбинация лесно променяте мнението си и прекалено често поставяте под въпрос решенията си. След тази дата Марс ще премине в Близнаци, което ще засегне вашите притежания, собственост и финанси. Ще имате желание да планирате бъдещето и да обмислите най-добрите начини да го постигнете.

Личен живот
След 22 юли Слънцето навлиза в Лъв. Този период може да повлияе негативно на вашето самочувствие и самооценка. Не позволявайте това да се случи и използвайте възможността да разпознавате токсичните връзки, дори сред най-близките си приятели.
Любовен живот

До 11 юли Венера в Рак ще ви направи нежни и особено романтични. Малките жестове ще привлекат вниманието на партньора ви и така ще задоволите голямата си нужда от внимание. След 11 юли Венера ще образува опозиция с Плутон и е вероятно да постави пречки във връзката ви. Ако сте свободни, вероятно ще се влюбите в някого, който не ви подхожда. Това може да е някой, който вече е във връзка, или такъв, който е твърде далеч от вашите ценности.

Близнаци
Снимка: Pixabay
  • Професионален живот

Престоят на Меркурий в Лъв от 8 юли ви носи добри новини. Възможно е да получите дългоочаквано повишение.  Това е идеалният момент да поискате такова, тъй като хората, с които работите, ще бъдат доста благосклонни да ви дадат положителен отговор.

  • Личен живот

Венера в Лъв. Това вероятно ще предизвика някои неизбежни ситуации. Може би дълго сте избягвали някоя тема на разговор. Крайно време е да ги проведете. Власт, контрол, ревност… темите, които сте считали за табу, ще бъдат изведени наяве до 15 юли, когато Марс и Уран – и двата в Телец, ще се обединят на небето. Този транзит ще ви позволи да разпознаете саморазрушителните си навици и ще ви даде мотивация да им сложите край.

  • Любовен живот

През следващите няколко седмици ще искате да възродите любовния си живот. Това означава духовни разговори. Ако сте необвързани, ще искате да прекарвате време с хора, които могат да ви научат на нещо в интелектуален план.

Рак
Снимка: Pixabay
  • Професионален живот

Меркурий, планетата на информацията, навлиза в знака на Лъва на 2 юли. Тя насочва вниманието към финансите ви. Това е идеалното време да си поставите нови цели в кариерата, да преговаряте за повишаване на заплатата или да кандидатствате за работа. Можете също така да помислите за странична дейност или личен бизнес, който бихте искали да стартирате. Може би възможност да се издържате от вашата страст или творческа дейност?

  • Личен живот

През този сезон вашата интуиция, която и без това е много силна, ще бъде подсилена от влиянието на Юпитер в Близнаци (на 8 юли) в комбинация с Меркурий в Лъв. Доверявате се на вътрешния си глас и без проблем намирате решения на проблемите си, оставяйки себе си и близките си изумени. Възползвайте се от този период, за да посветите известно време на нуждата си от уединение. То е от съществено значение за вътрешния ви мир. Именно в тишината си наистина разцъфтявате.

  • Любовен живот

Ако сте във връзка, може да почувствате ревност, след като Венера навлезе в Лъв на 12 юли.  Възможно е да спорите и за финансите на вашата двойка. Кой за какво плаща, каква е общата ви визия за бъдещето? Тази негативна енергия ще около вас само няколко дни, така че оставете бурята да отмине. Избягвайте твърде болезнени думи.

Лъв
Снимка: Pixabay
  • Професионален живот

На 2 юли Меркурий навлиза във вашия знак. Този планетарен аспект ще ви кара да започнете нови проекти. Отделете време за размисъл преди да вземете решения. На 5 юли Марс навлиза в Телец, което ви дава повече мотивация и енергия, но внимавайте да не прекалите.

  • Личен живот

През следващите няколко седмици може да изпитате желание да преследвате някоя от мечтите си и да говорите за нея на всеки, който ще е готов да ви слуша. Внимавайте – това може да предизвика ревност. Може да се наложи да поставите граници в приятелските си отношения или да се справяте със скрито напрежение, което се е натрупало с времето.

  • Любовен живот

Ако сте свободни, не сте застраховани от любов от пръв поглед. Ако сте във връзка, ще се свържете отново с половинката си и ще почувствате, че сте намерили сродната си душа. Енергиите на този месец може също така да ви дадат възможност да се освободите от миналото.

Дева
Снимка: Pixabay
  • Професионален живот

През този юли кариерата и социалният ви живот ще бъдат в центъра на вниманието през следващите няколко седмици. Възможно е да получите нова роля в работата си, която да изисква повече време и инвестиции от ваша страна. Бъдете внимателни, тъй като тези нови отговорности могат бързо да ви изтощят. Уверете се, че сте поставили здравословни граници между работата и личния живот.

  • Личен живот

Възможно е да изпитвате носталгия, така че това е добър момент да се свържете отново с интуицията си. Също така ще трябва да намерите време за почивка, тъй като отговорностите лесно могат да се натрупат и да ви оставят по-изтощени от обикновено.

  • Любовен живот

Съвпадът на Марс в Телец и Сатурн в Риби на 5 юли ви позволява да подхождате спокойно към дискусиите за бъдещето на вашата връзка. Двамата ще бъдете на една и съща вълна по почти всяка тема и това ще ви накара да чувствате партньора си като сродна душа.

Везни
Снимка: Pixabay
  • Професионален живот

Съединението на Венера в Рак и Нептун в Риби на 11 юли ще ви донесе признанието, което чакате. Ако сте работили неуморно през последните няколко месеца, някой важен човек най-накрая ще отбележи вашата отдаденост. Венера, планетата на взаимоотношенията, навлиза в знака на Лъва, давайки по-голямо поле за изява на вашите мечти и цели за бъдещето.

  • Личен живот

Ще трябва да се справите с известно напрежение и ревност в близкото си обкръжение през юли. Възползвайте се от тази възможност, за да разберете кои са истинските ви приятели и кои всъщност са прикрити врагове.

  • Любовен живот

Ако сте свободни, не отхвърляйте възможността да излезете с приятели. Може да срещнете някой интересен човек на групово събитие. Меркурий, планетата на общуването, е в Лъв от 2 юли, което ви кара да бъдете още по-общителни от обикновено.

Скорпион
Снимка: Pixabay
  • Професионален живот

Може да вземете важни решения относно кариерата или житейския си път. Дали настоящата ви роля ви удовлетворява? Има ли друг вид работа или личен проект, на който бихте искали да посветите времето и енергията си? Влиянието на Рака ви насърчава да поставите под въпрос професионалния си живот и да вземете правилните решения, ако е необходимо. Добрата новина е, че усърдната ви работа се забелязва и покрай нея ще спечелите  почитатели.

  • Личен живот

На 12 юли Венера в Лъв е в опозиция с Плутон във Водолей, което предизвиква недоволство, ревност и борба за власт. Може да се очакват проблеми в семейството, но това може да се отрази и на отношенията ви в работата. Внимавайте как реагирате в стресови ситуации.

  • Любовен живот

Ще искате да определите следващите стъпки във връзката ви, а това доказателство за привързаност ще повиши емоциите ви.

Стрелец
Снимка: Pixabay
  • Професионален живот

Юли започва отлично – с нови проекти, в които ще искате да участвате. Това е идеалното време да използвате уменията си.  Вие се движите напред с пълна скорост, но все пак не забравяйте да си вземете почивка.

  • Личен живот

Може да се наложи да поставите граници. Внимавайте за конфликти и напрежение на 15 юли, когато Марс и Уран се събират. Възможно е също така да има смущения в плановете ви в последния момент.

  • Любовен живот

Ако планирате да предприемете пътуване или да наемете вила за уикенда с партньора си или с някой близък човек, това споделено преживяване може само да заздрави връзката ви. Към края на месеца внимавайте за влиянието на Марс, който ще премине през Близнаци на 20 юли. То може да накара двойките, които са изпаднали в рутина, да искат да прекратят техните връзки.

Козирог
Снимка: Pixabay
  • Професионален живот

Месец юли ще ви даде увереността, от която се нуждаете, за да отстоявате целите си. Хората ще ви слушат и ще се чувствате оценени, и то с право. Марс в Близнаци на 20 юли може да ви причини известни неудовлетворения на работното място. Следващите няколко седмици ще бъдат натоварени. Така че се уверете, че сте определили ясни граници, за да защитите здравето си.

  • Личен живот

Венера се премества в Лъв на 11 юли и ви приканва да изследвате темите за доверието и уязвимостта в личните си взаимоотношения. Някои връзки ще укрепнат, а други може да се прекратят, ако осъзнаете, че основата на доверието не е налице.

  • Любовен живот

Началото на месеца ви кара да мислите за миналото, не се задържайте там твърде дълго, тъй като миналото няма да ви донесе нищо в настоящите ви взаимоотношения. Юли е добър момент да разнообразите, като изпробвате нови неща с вашия партньор.

Водолей
Снимка: Pixabay
  • Професионален живот

Сезонът в Рак ви кара да обърнете внимание на ежедневните си навици и да запазите само тези, които ще ви позволят да постигнете целите си, като изоставите останалите. Графикът и отговорностите ви също може да започнат да се трупат, което ще ви принуди да си поставите ограничения.

  • Личен живот

Венера в Рак се среща с Нептун в Риби на 11 юли и развива интуицията ви, обръщате внимание на знаците, които вселената ви изпраща, и пускате това, което не можете да контролирате. Въпреки това – 12-и ще донесе няколко пречки, поради опозицията на Венера в Лъв с Плутон във Водолей. Борбите за власт, ревността и потиснатите чувства ще бъдат на преден план, но тези смущения са само временни.

  • Любовен живот

Меркурий в Лъв се съединява с Юпитер в Близнаци на 8 юли. Това е чудесен ден да споделите истинските си чувства с някого, да планирате бъдещо преместване или дори да се сгодите. Ако сте свободни, ще се възползвате от посещението на Марс в Близнаци на 20 юли, за да преоткриете мотивацията си да се запознавате с нови хора.

Риби
Снимка: Pixabay
  • Професионален живот

Графика ви ще бъде малко по-натоварен от обикновено. Ще ви бъдат възложени повече отговорности и ще изпитвате сериозен натиск върху себе си. Общувайте от самото начало, за да определите ясни граници, тъй като това ще е необходимо, за да управлявате ефективно времето си.

  • Личен живот

Може да помислите за преместване от жилището или как да се справите с напрежението в семейството/ съквартиранта си. Това е моментът да направите равносметка и да продължите напред, за да се освободите от миналото.

  • Любовен живот

11 юли е вашият ден. Насладете му се добре. Свободните вероятно ще се запознаят с някого без усилие, например на път за посещение при лекар или магазина. Обвързаните ще оценят малките жестове на партньора си.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас