Месечен хороскоп: Какво вещаят звездите за вас през януари 2024 г.?

Месечен хороскоп: Какво вещаят звездите за вас през януари 2024 г.?

Сподели

Във вълнуващия свят на астрологията, януари 2024 поставя началото на нов годишен цикъл, изпълнен с предизвикателства и възможности за всяка зодия. Следвайки внимателно лъчите на планетите, ще разгадаем какво вещаят звездите този месец и как той може да влияе върху любовта, кариерата и личното развитие на всеки от нас.

Козирог (21 декември-19 януари)

Пренесете енергията на Новата година! 2024 г. ще стартира с позитивен тласък, тъй като Меркурий се завръща към своето пряко движение във вашия здравословен сектор на 2 януари. Там, където една врата се затваря, друга реално се отваря. Пригответе се да се преобразите и да греете по-ярко отвсякога. Новолунието на 11 януари във вашия знак предоставя идеалната възможност да укрепите целите си за предстоящата година. Ако сте очаквали вашия голям момент под светлината на прожекторите, сега той е по-близо отвсякога.

С настъпването на сезона на Водолея на 20 януари, Слънцето ще насочи вниманието си към вашите финанси, а ден по-късно планетата на възраждането, Плутон, ще се присъедини към него. Това маркира началото на голяма промяна във вашата съдба, Козирог. Вярвайте в инстинктите си, продължавайте да внасяте иновации и се уверете, че хората около вас ви подкрепят. Акумулирането на планети във вашия знак и пълнолунието във вашия сектор на трансформация на 25 януари ще ви изпратят решително послание: вашето бъдеще започва сега. Завършете месеца с голям успех, като се проявите по значим начин. Преодолявайте конвенциите, Козирог. Време е да се превърнете в най-добрата версия на себе си.

Водолей (20 януари – 17 февруари)

Партито все още не трябва да приключва, но не можете да избягате от реалността на 2024 г. завинаги. Сезонът на Козирога внася теми за изцеление и приключване, и този път става въпрос за големи предизвикателства, с които трябва да се справите. Време е да се изправите пред няколко истини в началото на годината. Новолунието на 11 януари ви пробужда да признаете своята роля в сложна връзка и да търсите положителни начини за напредък. Оставете гнева зад гърба си и знайте, че се справяте.

Когато Слънцето влезе във вашия знак на 20 януари, последвано от планетата на възраждането Плутон, ще бъдете готови да прощавате, да забравяте и да напредвате в живота си. Пълнолунието на 25 януари се случва в зоната на взаимоотношенията ви, подтиквайки ви да отдадете приоритет на някоя значима личност. Без значение дали става въпрос за приятелство, бизнес връзка или любовен интерес, разбирайте, че заедно сте по-силни. Вашият дом и семеен живот се трансформират и стават нещо по-вълшебно, отколкото можете да си представите. Оставете се на течението.

Риби (18 февруари-19 март)

Започнете 2024 г. точно така, както бихте желали да продължите, Риби. Тази година ще бъде изключителна за вас, което означава, че трябва да се фокусирате върху определена цел или идея. Директният ход на Меркурий във вашата зона на успеха от 2 януари предоставя положителен старт, а новолунието на 11 януари ви приканва да привлечете нови връзки и възможности. Едно е сигурно: през 2024 г. Рибите няма да останат на заден план.

През този месец очаквайте да постигнете напредък в областта на писането, говоренето или творческия проект още от самото начало. Просто бъдете внимателни, за да не изгорите. Сезонът на Водолея започва на 20 януари, с фокус върху вашата зона за изцеление, напомняйки ви да се придържате към плана за здраве или благополучие. Промените в начина на живот, които въвеждате този месец, могат да имат голямо значение в бъдеще, така че не се предавайте при първото препятствие. До пълнолунието на 25 януари ще бъдете готови да започнете работа по дългоочаквания си проект. Цял живот сте чакали подобен момент. Насладете му се.

Овен (20 март-19 април)

Бъдете готови да се захванете с работа и да приложите план, когато започне 2024 г. Вдъхновение за януари няма да липсва, ако космосът се справи, така че се възползвайте максимално от добрите вибрации, докато можете. Готови ли сте да се издигнете в кариерата си? През този месец може да ви се открие възможност, за която мечтаете най-смело. Очаквайте повече от живота и точно това ще получите през 2024 г., Овни. Новолунието на 11 януари ви приканва да мислите мащабно, когато става въпрос за бъдещето ви. Намерете някой, който ви вдъхновява, и следвайте неговия пример. Сезонът на Водолея носи вълнуващи възможности по пътя ви, стига да сте готови да се изявите.

Устойте на желанието да заспите зимен сън и приемете предложение от някой интригуващ човек. Ако изиграете картите си правилно, срещата на мислите може да изстреля кариерата ви на стратосфера. Самооценката ви е изминала дълъг път през последните няколко години, така че се уверете, че тя ще остане такава и през този месец. Поглезете се, инвестирайте в себе си и не се задоволявайте с по-малко. Пълнолунието на 25 януари попада в зоната на славата ви и ви носи положително внимание, когато имате най-голяма нужда от него. Вашата звезда изгрява, Овни.

Телец (20 април-20 май)

Едно е сигурно – до края на 2024 г. животът ви ще изглежда по съвсем различен начин. И всичко започва сега! Намерете начин да приемете голямата промяна, за която се чувствате неуверени, и скоро ще разберете защо точно така е трябвало да стане. Новолунието на 11 януари ви приканва да разширите съзнанието си отвъд тук и сега и да се насочите към нещо по-голямо. Можете да постигнете всичко, което си пожелаете, Телци.

Сезонът на Водолея внася усещане за неотложност в професионалния ви живот, докато се ориентирате към промяна в начина си на живот. Впрегнете творческия си ум в работа, защото някъде там има неизползван ресурс и вие сте на една крачка от това да го откриете. Нов начин за решаване на стар проблем може да промени всичко през този месец. Животът може да ви се струва сложен в момента, но стабилността, от която се нуждаете, идва. Пълнолунието на 25 януари попада във вашия домашен четвърти дом, което ви подтиква да позволите на някого да се появи за вас по най-вълшебния начин. Приемете помощ. Освободете се от негативността. Впуснете се в бъдещето си. До края на месеца ще се чувствате готови за това, което ви предстои.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Изминахте дълъг път през изминалата година и нещата най-накрая тръгнаха нагоре. Доверете се на интуицията си по отношение на нов флирт или любовна афера и този път поискайте повече от това, което желаете най-силно. Новолунието на 11 януари попада във вашата зона на трансформация, за да ви вдъхнови да преминете на следващото ниво. Вие сте стартирали „Близнаци 2.0“, но светът е готов за следващото голямо разкритие.

Сезонът на Водолея ви носи оптимизъм и вдъхновение от 20 януари, когато една ярка идея започва да се реализира. Когато на 21 януари Плутон, който предизвиква промени, навлезе в лечебната ви зона, ще разберете, че сте на прав път. Приемете духовната си страна, докато се справяте с предстоящите предизвикателства през тази година. Пълнолунието на 25 януари попада в зоната ви на комуникация, което ще придаде нужната магия на проект за писане или говорене. Повярвайте в способността си да събирате публика и да казвате това, което трябва да се каже. Истината може да боли, но също така ще ви освободи. Кариерна цел, която някога ви се е струвала непостижима, най-накрая е постижима.

Рак (21 юни-22 юли)

Не отлагайте януарското укрепване на здравето само защото ви се струва клиширано. С директното движение на Меркурий в зоната на благосъстоянието от 2 януари сега е идеалният момент да промените начина си на живот. Раздвижване в други сфери на живота ви също може да бъде в реда на нещата. Сезонът на Козирога, заедно с новолунието на 11 януари, поставя под наблюдение най-близките ви взаимоотношения. Няма много неща, които не бихте направили, за да видите щастието в очите на хората, но се погрижете да обмислите собствените си чувства по отношение на определено ново начало. Времето с приятели, които разбират с какво се занимавате, е безценно точно сега. Не забравяйте: не е нужно да се преструвате, че всичко е идеално!

Сезонът на Водолея започва на 20 януари, като ви носи силни чувства и лични промени. Кой наистина искате да бъдете? Какъв искате да бъде животът ви? Няма нищо срамно в това да искате повече. Това може да е само началото на едно вълшебно ново приключение за вас. Пълнолунието на 25 януари попада във вашата зона на парите, за да ви напомни, че имате повече власт, отколкото осъзнавате. Доверете се на инстинктите си и знайте, че имате таланта да подкрепите дадена идея.

Лъв (23 юли-22 август)

През януари в света на Лъва всичко се променя. Ако сте чакали подходящия момент да въведете промяна в ежедневието, работата или благосъстоянието си, този момент е настъпил. Сезонът на Козирога се настанява в шестия ви дом и ви подтиква да разтърсите нещата, да започнете отначало и наистина да се ангажирате да правите нещата по различен начин. Една цел, свързана с благосъстоянието, поставена при новолунието на 11 януари, може да донесе промяната, за която копнеете. Просто го направете, Лъвове! Щом едно нещо си дойде на мястото, останалите ще го последват. Очаквайте добри новини в кариерата и взаимоотношенията си до края на месеца.

Сезонът на Водолея пристига с гръм и трясък на 20 януари, за да ви напомни, че не можете да се справите сами. Съсредоточете се върху хората, които чувствате като част от екипа си, и се уверете, че знаят колко са важни за вас. През 2024 г. нов поглед върху романтичните отношения може да има решаващо значение – може би различията ви са скрити предимства? Пълнолунието на 25 януари попада във вашия знак и ви приканва да оставите старата версия на себе си зад гърба си. Очаква ви вълшебен нов свят, ако решите да направите първата крачка.

Дева (23 август-22 септември)

Чувствате се разгорещени и готови за действие? Това е духът ви! През януари доброто настроение започва от самото начало благодарение на директния Меркурий във вашия творчески пети дом. Използвайте първите няколко дни на месеца, за да изясните голямата си идея, преди пощенската ви кутия отново да се напълни! През 2024 г. ви предстои да отидете на различни места. Новолунието на 11 януари ви приканва да се посветите на даден проект тук и сега. Край на извиненията и отлагането! Започнете сега и до февруари всичко ще си дойде на мястото.

Когато Слънцето навлезе във Водолей на 20 януари, ще бъдете готови да удвоите усилията си в работата и в личния си живот. Вече сте опитвали и не сте успели, опитвали сте и сте били обезверени, но този път е различно. Продължавайте да се занимавате с всичко, което дава приоритет на здравето ви или на бъдещите ви цели. Вашият свят ще се разшири отвъд всичко, което сте си представяли досега, така че бъдете готови да се оставите на течението. Пълнолунието на 25 януари ви приканва да се откажете от нездравословен навик, за който знаете, че ви е задържал. Сега е вашето време да заблестите.

Везни (23 септември-22 октомври)

Везни, в началото на 2024 г. може да искате да укрепите основите си и да съберете екип от мажоретки. Това е важен месец за вас и ще ви трябват системи, които да подкрепят целите ви. Създайте план, в който всичко това да бъде поставено на първо място, на 11 януари, новолуние, и скоро ще видите магията, която се случва, когато за разнообразие поставите себе си на първо място. Правете това, което чувствате, че е правилно, и това може да бъде най-променящата живота ви година досега, Везни.

Сезонът на Водолея ви носи добри вибрации от 20 януари, когато една творческа идея получава зелена светлина. Кой е знаел, че животът и работата могат да бъдат толкова забавни? Скоро ще разберете! Когато пълнолунието навлезе в социалната ви зона на 25 януари, може да се сблъскате с вълнуваща нова възможност. Забравете всичко, което е било преди, и се съсредоточете върху това, което е пред вас. Бъдете силни и може да получите всичко, за което мечтаете, преди края на годината. Месецът завършва с напомняне да дадете приоритет на здравето си на всяка цена. Не сте стигнали толкова далеч, за да стигнете само дотук, Везни.

Скорпион (23 октомври-21 ноември)

Истината ще ви освободи през 2024 г. Да кажеш нещо, което трябва да бъде казано, може да ти се стори плашещо в началото (особено за потайните скорпиони), но отплатата ще си заслужава. Светът е готов да чуе повече от вашия глас и сега е идеалният момент да започнете. Ако някога сте мислили да напишете книга, да организирате голямо събитие или да заемете централно място на сцената, пожелайте си това на новолунието на 11 януари. Всичко е възможно, ако изиграете картите си правилно още от самото начало на този месец.

В сезона на Водолея ще сте готови да се заемете с работата по своя шедьовър. Повече време вкъщи не е задължително да е скучно. Настанете се, усъвършенствайте занаята си и бъдете готови да излезете победители след няколко седмици. Внимавайте да не пренебрегнете и любовния си живот. Във въздуха витае магия за вас и някой друг, стига да сте готови да му дадете шанс. Пълнолунието на 25 януари попада във вашата зона на успеха и ви подтиква да пренебрегнете вътрешния си критик, когато става въпрос за мечта. Тя не е твърде далечна! Можете да я осъществите! Започнете и скоро ще видите знак, че сте на прав път.

Стрелец (22 ноември-21 декември)

Поемете дълбоко въздух и си спомнете кои сте! Ще ви е необходим целият оптимизъм, който можете да съберете, за да се впуснете в работа през януари, но космосът ви подкрепя. Изследвайте творческата си страна, посветете се на упорита работа и знайте, че всичко, свързано със споделяне на кауза или история, изглежда светло за вас през следващата година. Използвайте силата на новолунието на 11 януари, за да си поставите смела финансова цел. Това, че следвате сърцето си по този въпрос, не означава, че трябва да се превърнете в гладуващ артист.

Сезонът на Водолея носи големи разговори и големи идеи от 20 януари, така че не се притеснявайте от трудните въпроси. Може и да не знаете точно накъде отива всичко това, но е важно да имате собствен гръб! Запазете баланса между работата и личния живот под контрол и ще завършите месеца, чувствайки се по-силни и позитивно настроени за бъдещето. Пълнолунието на 25 януари попада във вашия експанзивен девети дом, което ви подтиква да научите повече, да споделяте повече и да изследвате повече с напредването на месеца. Правете това, което ви зарежда, и вярвайте, че всяка стъпка напред е стъпка в правилната посока.

Актуално

Избрано за вас