По любовта ще ги познаете – как казва “обичам те” всяка зодия

Снимка: Medium

По любовта ще ги познаете – как казва “обичам те” всяка зодия

Снимка: Medium
Сподели

Да знаеш как представителите на различна зодия показват чувствата си сигурно трябва да влезе в учебниците по емоционална интелигентност.

Въпрос с много неизвестни – дали някой ни обича, освен всички други фактори, не е за подценяване и повелята на звездите. Ако искате да сте докрай информирани, да не се изненадате или разочаровате от потенциална връзка – по-надолу следва добра навигация по темата за любовта и проявленията ѝ сред зодиите в зодиака.

Овен

Родените под знака на Овен са дръзки и спонтанни. Когато Овенът е влюбен, той няма да се забави да го покаже на отсрещната страна. Възможно е още на първата ви среща да чуете: “Обичам те”.

Колкото по-импулсивни са, толкова по-сигурно е, че ви харесват.

Има и още един безпогрешен начин да разберете, че родените през април имат чувства: те ще бъдат готови да водят битка за вас. Не физическа, разбира се, а игрива експанзия от думи, предназначена едновременно да флиртува и да тества смелостта ви.

Телец

Телецът е търпелив, когато трябва да намери правилния партньор и не действа припряно. За тях е всичко или нищо. Идеалната половинка за Телците е дълготраен и лоялен спътник. Затова, ако вашата нагласа е по-лекомислена, по-добре изобщо не излизайте с родените през май. Представителите на тази зодия са доста чувствени натури и разчитат на физическото докосване, за да изразят обичта си. Леко разтриване на раменете, нежна целувка или уж случайно хващане за ръка.

Това са част от сигурните знаци, че сте под прицела на тези земни натури. Очаквайте и поредица от романтично-прагматични подаръци, с които да засвидетелстват любовта си.

Близнаци

Близнаците са едни от най-социалните зодии, винаги създават нови приятели и намират начини да общуват. Затова, ако сте сред новите им любовни мишени, бъдете сигурни –

ще ви залеят със съобщения и колкото повече емотикони,

толкова по-силни чувства.

Те се нуждаят от постоянна умствена стимулация и първоначално всичко помежду ви може да минава само на ниво приказки, споделяне и коментари на кино или изложби. Те обаче трудно правят разлика между приятел-колега-любовник-съсед и добър познат. За тях хората са взаимнозаменяеми и ролите могат да се менят. Флиртът е може би на върха на любовната им игра, така че ако искате моногамни отношения, просто завийте в друга посока.

Рак

Свръх грижовните Раци, ще бъдат нетърпеливи да се погрижат за обекта на чувствата си. Най-вероятно ще ви почерпят в любимия си ресторант,

ще сготвят за вас, ще ви закарат на лекар

или ще ви помогнат с пренасяне.

Когато е влюбена, тази зодия не се щади, стига да успее да превъзмогне стеснителността си. Решен ли е, че вие сте неговият човек – няма да ви липсва протекция и грижа, дори за най-баналните неща. Ако разберат, че привличането е споделено, следващата крачка ще бъде да ви запознаят с майка си или да ви направят сантиментален подарък – рамкирана снимка, наследствено бижу или сувенир от детството им.

Лъв

Тази зодия иска да бъде лоялна и в повечето случаи е емоционално ангажирана във всяка драма, измъчваща партньора им. От друга страна, похотта не им е чужда, така че се нуждаят от малко повече време, за да отворят истински сърцата си. Когато са влюбени обаче, те ще намерят всички начини да ви покажат, че сте ги заинтригували. Първата индикация, че

ще поискат да интегрират любовния си живот

със социалния. Най-вероятно още на първата седмица ще ви запознаят с колегите си, като ви поканят уж спонтанно заедно на бар.

Дева

Девите са особен вид перфекционисти – усетът им за ред и вниманието към детайла понякога ги прави вечните ергени или старите моми в зодиака. Затова и когато се влюбят, родените през септември бързо ще научат навиците на своя любим. В допълнение,

може да поискат да му отидат на гости, за да разберат от първа ръка как поддържа хигиената у дома.

Бъдете сигурни и, че зодия Дева ще даде всичко от себе си, за да ви помогне да разрешите проблемите си. Ще бъде и винаги насреща, когато сте в затруднено положение.

Везни

Везните могат да бъдат традиционалисти, когато става дума за романтика – комплиментите и подаръците са неизменна част от техния арсенал. Но най-сигурното доказателство, че сте запленили сърцето им, е желанието от тяхна страна да се виждате постоянно.

Всяка възможност за среща да бъде оползотворена.

Ще ви канят да ги придружавате на фирмени партита, ще ви заведат на рождения ден на чичо си или ще намерят повод да разходите заедно домашните си любимци. Тази зодия обича да вижда обекта на чувствата си в различни светлини, затова и не пести от времето, което да споделите заедно.

Скорпион

Без съмнение Скорпионът е един от най-мистериозните и мнителни знаци в зодиака. Ще разберете, че представител на тази зодия е

наистина влюбен във вас,

когато започне да разкрива повече за себе си и да ви припознава като душеприказчик

и на най-дълбоките си чувства. Този знак също е и силно сексуален, което го подтиква да показва интимност, когато го е грижа за някого. Ако сте спечелили доверието и привързаността на този загадъчен воден знак, по-добре приемете тази привилегия сериозно. Току виж, следващата стъпка е да ви предложи брак.

Стрелец

Стрелците ценят най-вече забавлението и приключенията. Ако са влюбени във вас, те ще ви превърнат в център на своя свят. Имайте предвид обаче, че може и да не сте единствените. Ще спечелите битката с останалите, с които Стрелецът ежедневно флиртува, ако проявите свободолюбив характер. Ако в отговор на това Стрелецът ви покани на

пътешествия из дива природа,

пътуване до непозната местност или спорт на открито – то явно вие много сте заинтригували сърцето му.

Козирог

Ако има сложен въпрос за астролозите, то е да кажат дали един Козирог е влюбен, или не. Представителите на тази зодия определено са трудни за разчитане. Независимо от енигмата – едно е сигурно, Козирогът

никога няма да си губи времето

там, където липсва интерес.

Той търси всичко друго, но не и излишно общуване. Не забравяйте, че за повечето от тях приоритет е работата. Успехът ги стимулира, за да осигурят на потенциалното си семейство сигурен и комфортен начин на живот.

Водолей

Водолеите са може би едни от най-екстравагантните представители на зодиака. Но зад често странните им маниери се крие дълбока интелигентност и проницателност.

Те се

нуждаят от умствена стимулация,

за да са доволни от връзката си

и често ще търсят начини да оживят разговорите, които споделят с романтичния си партньор. Ако са влюбени, те ще опитват да ви забавляват постоянно с лудории. Всичко това е в опит да разсмеят обекта на чувствата си.

Риби

Рибите са едни от най-преданите и грижовни спътници. Ще разберете, че техен представител ви харесва по

фината усмивка, флиртуващи погледи и докачливо поведение,

което бързо ще ескалира от флирт и срещи до обвързване. Ако някой зодия Риба ви държи на една ръка разстояние за продължителен период от време, вероятно те не е заинтересована на любовна вълна.

Актуално

Избрано за вас