Кой ще бъде най-нещастният ден от 2024 г. за вашата зодия?

Снимка: astrotalk.com

Кой ще бъде най-нещастният ден от 2024 г. за вашата зодия?

Снимка: astrotalk.com
Сподели

Ретроградният Меркурий никога не пропуска да предизвика сътресения в ежедневието ни. Космическото събитие ще се случи четири пъти през 2024 г., заради което можете да очаквате да се сблъскате с проблеми, свързани с комуникацията, пътуванията и технологиите. Това обаче не са единствените периоди, за които трябва да внимавате. Съществува и 24-часов период, в който късметът на всяка зодия ще ѝ „изневери”. Проблемите могат да варират от такива у дома до финансови. Астрологът Брандън Лий посочва кои ще бъдат най-нещастните дни през годината за различните зодиакални знаци.

Овен – 19 април, 2024

Най-нещастният ден за Овена през 2024 г. ще бъде 19 април. Според Лий Меркурий все още ще бъде ретрограден в Овен, което може да ви накара да се чувствате меланхолични и избухливи.

Телец – 1 май, 2024

Венера ще бъде в квадратура с Плутон, което вероятно ще ви накара да „раздувате” всеки конфликт и да влагате излишен драматизъм.

Близнаци – 17 май, 2024

Меркурий ще бъде в квадратура с Плутон в най-нещастния за Близнаците ден – 17 май. По думите на Лий това може да доведе до някои финансови или лични проблеми.

Рак – 20 януари, 2024

Луната ще образува квадратура със Сатурн, което означава, че Раците може да започнат сезона на Водолея с някои храносмилателни проблеми. Лий съветва в този ден да не пиете кафе и да си почивате достатъчно.

Лъв –  19 август, 2024

На 19 август за Лъва ще се случват много неща в космически план. Огнените знаци може да се чувстват „импулсивни и дръзки“, опитвайки се да преодолеят проблемите във връзката си.

Дева – 18 септември, 2024

Девите могат да се почувстват самотни и необщителни. Тези емоции ще достигнат своя връх на 18 септември. За да предотвратят прекомерното задържане на негативните вибрации, трябва да се отдадат на грижата за себе си.

Везни – 9 ноември, 2024

Венера образува квадратура с Нептун на 9 ноември, заради което на въздушния знак може да се наложи да се изправи пред някои неприятни истини, свързани с „тайни, лъжи или афери”. Бъдете бдителни, Везни!

Скорпион – 11 юни, 2024

Опитайте се да се пазите от Скорпионите на 11 юни, защото квадратурата на Марс с Плутон може да накара водния знак да се чувства агресивен или безмилостен в този ден.

Стрелец – 7 декември, 2024

На 7 декември Слънцето ще се противопостави на управляващата планета на късмета и щастието Юпитер. Това може да доведе до проблеми за огнения знак. За да избегнете сериозни конфликти, запазете спокойствие.

Козирог – 28 февруари, 2024

Денят ще бъде време на съвпад между Меркурий и Сатурн за Козирозите, което го прави най-нещастният за земния знак през 2024 г. Възможно е да забележите лесно се дразните на хората около вас или че всичко ви е безразлично.

Водолей – 16 февруари, 2024

Водолеите ще бъдат принудени да прекарат деня в борба с безпокойството. Това е така, защото квадратурата между Слънцето и Уран ще накара въздушните знаци да се чувстват стресирани и тревожни.

Риби – 2 януари, 2024

Луната ще се противопостави на управляващата ви планета Нептун, което означава, че емоциите ви ще се разбушуват и няма да съумявате да щадите чувствата на останалите.

Актуално

Избрано за вас