Мемоарите на Шер излизат в две части

Снимка: SWAN GALLET/WWD VIA GETTY

Мемоарите на Шер излизат в две части

Снимка: SWAN GALLET/WWD VIA GETTY
Сподели

Шер отдавна знае, че само един човек може да се заеме с разказването на нейната история и това е самата тя. Сигурни сме, че има много за разказване, щом мемоарите ще бъдат издадени в две части.

Dey Street Books обявиха, че „Шер: Мемоарите, част първа“ ще излезе на 19 ноември. Вторият том ще бъде издаден през 2025 г. Dey Street обещава „истинска история – в интимни детайли“.  Започва се от „често хаотичното“ ѝ детство и се стига до знаменития ѝ проблемен брак със Сони Боно, пише AP.

 

Снимка: AP

„С характерните за нея честност и хумор, „Шер: Мемоарите„ проследяват как този необработен диамант успява без никакъв план и малко увереност

да се превърне в новаторската суперзвезда,

която светът не може да забрави вече повече от половин век“, гласи част от съобщението на издателството. „Шер: Мемоарите, част първа“ разкрива подробности за запознанството и брака със Сони Боно. Книгата разкрива изключително сложната връзка, която ги прави световноизвестни, но в крайна сметка ги разделя.

78-годишната Шер е единствената жена, оглавявала класациите на Billboard в седем последователни десетилетия. Сред хитовете ѝ са „Dark Lady“, „Believe“ и „DJ Play a Christmas Song“. Тя печели „Оскар“ за главната си роля в „Moonstruck“ и е получила множество други отличия, включително членство в Залата на славата на рокендрола.

По-рано тази седмица Шер се изказа публично по повод решението на президента Байдън да не се кандидатира за преизбиране, пише Rooling Stone. „В сърцето си се измъчвам, защото не вярвам, че демократите могат да спечелят президентския пост с „президент Байдън“. Вярвам, че е време да предадем щафетата, време е демократите да мислят извън рамката“, изказа позиция тя.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас