Шер засега не успя да получи попечителство над сина си

Фото кредит: AXELLE/BAUER-GRIFFIN/FILMMAGIC

Шер засега не успя да получи попечителство над сина си

Фото кредит: AXELLE/BAUER-GRIFFIN/FILMMAGIC
Сподели

Американски съд отказа да даде попечителство на Шер над сина ѝ с оглед на финансовите му дела, но отложи разглеждането на случая за края на месеца, съобщи Асошиейтед прес.

Според съда адвокатите на звездата не са дали на Илайджа Блу Олман и защитата му необходимите документи, пише БТА. Следващото изслушване е насрочено за 29 януари.

Миналата седмица певицата и актриса, лауреатка на награди „Оскар“ и „Грами“, подаде молба да контролира финансите на 47-годишния си син с доводите, че заради пристрастеността си към наркотици и психичните си проблеми той е „неспособен да управлява финансовите си ресурси“, а и животът му е застрашен, като има възможност да си купува наркотици.

Олман разполага с пари от тръст, оставен от баща му музиканта Грег Олман. Адвокатите на Шер изтъкнаха, че съвсем скоро се очаква да бъдат преведени пари от тръста и въпросът е спешен.

Олман присъства на заседанието на съда, но не и Шер.

През изминалата година изпълнителката беше обвинена в това, че е наела четирима мъже да отвлекат сина ѝ Илайджа Блу Олман от хотелска стая в Ню Йорк. Причината била да му попречат да се помири с отчуждената си съпруга, сочат съдебни документи.

Шокиращите обвинения бяха отправени в документи за развод, подадени от Мари Анджела Кинг, 36-годишната отчуждена съпруга на Олман.

Шер беше омъжена за Грег Олман от 1975 до 1979 г. От първия си брак със Сони Боно тя има още едно дете – Чаз Боно.

Актуално

Избрано за вас