Издават мемоарите на Лиза Мари Пресли през октомври

Снимка: Getty Images

Издават мемоарите на Лиза Мари Пресли през октомври

Снимка: Getty Images
Сподели

Мемоарите, върху които дъщеря на Елвис Пресли – Лиза Мари Пресли, е работила преди смъртта си, ще бъдат публикувани тази есен. Книгата, която засега няма заглавие, е завършена с помощта на актрисата Райли Киу. Тя е най-голямото от четирите деца на Пресли.

„Малко хора са имали възможността да разберат коя всъщност беше майка ми, освен че беше дъщеря на Елвис“, казва Киоу в свое изявление, цитирано от AP.

„Работата по подготовката на автобиографията ѝ за публикуване беше привилегия, макар и горчиво-сладка. Толкова съм развълнувана да споделя майка си сега, в нейната най-уязвима и най-честна форма. Надявам се по този начин читателите да обикнат майка ми толкова, колкото и аз“  Планирано е

книгата да излезе на пазара на 15 октомври. 

Финансовите условия около отпечатването ѝ обаче остават неясни.

Лиза Мари Пресли, която е единственото дете на Елвис и Присила Пресли почина почти точно преди година на 54-годишна възраст. Разследването на съдебния лекар установи, че певицата и актриса е починала от усложнения след бариатрична операция години по-рано. Лиза Мари вече е погребана на територията на семейното имение Грейсленд в Мемфис, Тенеси.

Няколко седмици след смъртта на дъщеря си Присила Пресли оспори завещанието ѝ. През 2016 г. в нея е нанесена промяна, според която майка ѝ вече не е попечител на имуществото ѝ.

Актуално

Избрано за вас