Дженифър Анистън разказва за развода с Брад Пит в мемоари

Снимка: EVAN AGOSTINI/GETTY

Дженифър Анистън разказва за развода с Брад Пит в мемоари

Снимка: EVAN AGOSTINI/GETTY
Сподели

Подобно на много свои колеги, Дженифър Анистън също подготвя мемоарна книга. В нея се очаква да разкрие подробности за връзката си Брад Пит, разказва запознат, цитиран от Times Now.

Според източникът актрисата е готова да разкрие защо се е разпаднал бракът им, колко пластични операции си е направила. В мемоарите си тя ще отговори и на най-често задаваният ѝ въпрос – защо няма деца.

„Тя най-накрая е готова да разкаже всичко. Осъзнала е, че животът е кратък, така че защо да не го направи сега?“, посочва източникът. Той добавя, че звездата се е вдъхновила от феновете и от покойния си колега Матю Пери, който също издаде мемоари.

Според близкия до актрисата аноним източник

Анистън от години си води дневник и мемоарите ѝ няма да съдържат нищо излишно. В тях обаче се съдържат и тайни, които не е разкривала досега“.

„Разбира се, най-голямата от тях се отнася до Брад Пит и Анджелина Джоли. Джен знае, че хората искат да чуят всичко за връзката ѝ с актьора – особено след развода му“, изтъкна още той, цитиран от dir.bg.

Той също така разкри, че в мемоарите си 55-годишната Анистън ще засегне и темата за майчинството. Тя ще разкаже за опитите за ин витро и причините, поради които не е осиновила деца.

„Основната тема на книгата ѝ ще бъде как е успяла почти 30 години да запази блясъка си под прожекторите“, обобщава той.

Актуално

Избрано за вас