30 години след „Лоши момчета“ Уил Смит и Майкъл Бей отново работят заедно

Снимка: Getty Images

30 години след „Лоши момчета“ Уил Смит и Майкъл Бей отново работят заедно

Снимка: Getty Images
Сподели

Близо 30 години след излизането на „Лоши момчета“ по кината Уил Смит и Майкъл Бей искат да се съберат отново. Бей води преговори за режисиране на екшъна „Бързи и слаби“ за Netflix, а Смит ще участва в него.

„Бързи и слаби“ разказва за мъж, който се събужда в Тихуана без спомени. Докато събира миналото си,

той научава, че е живял два живота:

единият като крал на престъпността, а другият като агент на ЦРУ под прикритие.

Сценарият е дело на Джон Хойбър, Ерих Хойбър, Крис Бремнър и Ерик Пиърсън. Сред продуцентите са Смит, Кели Маккормик и Дейвид Лийч.

Уил Смит и Майкъл Бей; Снимка: Getty Images

За първи път Бей и Смит работят заедно за филма „Лоши момчета“ от 1995 г., който е режисьорският дебют на Бей. Филмът има комерсиален успех и поражда три продължения: „Лоши момчета II“, „Лоши момчета завинаги“ и „Лоши момчета: Всичко или нищо“.

Смит печели „Оскар“ през 2021 г. за ролята си на Ричард Уилямс в „Крал Ричард“. През 2022 г. той се снима във филма на Apple „Emancipation“. Следващата му роля ще бъде в научнофантастичния трилър на Sony Pictures „Resistor“, базиран на романа на Даниел Суарес от 2014 г. „Influx“.

Бей, чиито творби включват франчайза „Трансформърс“ и Пърл Харбър“, води преговори за разработване на анимационното интернет меме „Skibidi Toilet“ за телевизия и филм с бившия президент на Paramount Pictures Адам Гудман. Първият му документален сериал, „Born Evil: The Serial Killer and the Savior“, ще има премиера в Деня на труда по Investigation Discovery.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас