Ана де Армас ще отмъщава на Джон Уик в „Балерината“

Снимка: Liongate

Ана де Армас ще отмъщава на Джон Уик в „Балерината“

Снимка: Liongate
Сподели

Ана де Армас търси отмъщение в първия трейлър на „Балерина“. Филмът е продължение на „Джон Уик“ и ще излезе на 6 юни 2025 г., пише Variety.

В екшън трилъра де Армас е в ролята на Ева Макаро. Тя е руска балерина, която търси възмездие срещу група наемни убийци, убили семейството ѝ. „Балерината“ се развива между събитията в „Джон Уик 3“ и „Джон Уик: Глава 4“, като обръща внимание на жената убиец, която се появи само за кратко в третия филм за „Уик“ и първоначално беше изиграна от Юнити Фелан.

Трейлърът разкрива произхода на Ева, която се впуска в собствено търсене на отмъщение. В края на трейлъра тя дори се среща със самия Джон Уик. Както казва сценаристът Шей Хатън пред Collider, Рийвс играе съществена роля във филма, а

Уик е „истински герой, а не просто някаква еднотипна епизодична роля“.

Сред другите актьори, които се присъединяват към „Балерина“, са  Иън Макшейн, Анджелика Хюстън и покойният Ланс Редик. Гейбриъл Бърн. Каталина Сандино Морено и Норман Рийдъс също са част от екипа.

Лен Уайзман е режисьор на филма. Сценарият е написан от Хатън и е базиран на героите, създадени от Дерек Колстад. Кейли Смоли Ромо е изпълнителен продуцент, заедно с продуцентите Базил Иваник, Ерика Лий и Чад Стахелски, режисьори на първите четирите филма.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас