„Аргайл: Супершпионин“ се впуска в ново приключени в кината

Снимка: Forum Film

„Аргайл: Супершпионин“ се впуска в ново приключени в кината

Снимка: Forum Film
Сподели

Дръжте се здраво, защото от 2 февруари се впускаме в топсекретна мисия с Аргайл: Супершпионин, която е толкова разтърсваща, колкото и наелектризираща. Грандиозната продукция обещава повече обрати и забавление от влакче в увеселителен парк и достатъчно екшън, че да завърти главата и на най-опитния таен агент. Попадаме там, където илюзиите са в изобилие, а доверието е рядко явление.

Запознаваме се с Ели Конуей – уединена авторка на поредица от шпионски романи, чиято идея за блаженство е нощ, прекарана у дома пред компютъра в компанията на нейната котка Алфи. Когато измисленият сюжет на последната ѝ книга, който се върти около тайния агент Аргайл и мисията му да разкрие опасен синдикат, започва напълно да се припокрива със

секретните действия на реална шпионска организация,

спокойните вечери у дома остават част от миналото. Придружавана от четириногия си спътник Алфи и алергичния към котки таен агент Ейдън, Ели се впуска в шеметна надпревара по цялото земно кълбо. Тя се опитва да остане една стъпка пред убийците, докато нейният измислен свят и реалният започват да стават все по-неразличими един от друг.


В ново видео зад кадър виждаме впечатляващият звезден състав. Негови представители са талантливите Брайс Далас Хауърд, Сам Рокуел, Хенри Кавил, Джон Сина,

Дуа Липа, Брайън Кранстън, Самюъл Л. Джаксън

и Катрин О‘Хара. Те ни канят на вълнуващо бягство в свят на тайни. Те вдъхват по несравним начин живот на една история, в която нищо и никой не е такъв, какъвто изглежда.

Режисьор на „Аргайл: Супершпионин“ е Матю Вон („Звезден прах“, „Шут в г*за!“, „Х-Мен: Първа вълна“, поредицата „Kingsman“). Сценарият е на Джейсън Фюкс („Жената чудо“) и е създаден по романа на Ели Конуей. Продуценти са Матю Вон, Адам Болинг, Джейсън Фюкс, Дейвид Рийд.

Екшънът започва с „Аргайл: Супершпионин „ само в кината, IMAX и 4DX.

Актуално

Избрано за вас