Арнолд Шварценегер и Дани ДеВито отново заедно в нов проект

Снимка: Reuters

Арнолд Шварценегер и Дани ДеВито отново заедно в нов проект

Снимка: Reuters
Сподели

Дани ДеВито и Арнолд Шварценегер планират отново да обединят усилията си за нов филм, пише CNN.

Двамата актьори, които изиграват братя и се снимат заедно в „Близнаци“ от 1988 г., наскоро се появиха заедно и на церемонията по връчване на „Оскарите“.

Снимка: Universal Studios

„Арнолд и аз сме добри приятели. Запознахме се много преди „Близнаци““, каза ДеВито в скорошно интервю за CNN. „Работим върху нещо – проект, който ще направим заедно, друг филм. Разбираме се много добре“.

Що се отнася до събирането им на „Оскарите“, ДеВито казва, че са се

опитали да го запазят в тайна преди събитието.

„Помолиха ни да го направим, просто е толкова забавно и ние го запазихме като изненада, доколкото можехме“, казва той. „Не казахме на никого и това беше забавно. Като излязохме на сцената, посрещането беше страхотно. Бяха много, много мили с нас“.

Снимка: Reuters

ДеВито казва, че новият проект на творческото дуо в момента се разработва и пише.

„Надяваме се, че рано или късно

ще имаме хубав сценарий,

по който да започнем работа“, подчерта той.

Докато чака сценария, ДеВито все още има други проекти, като например ролята си в сериала Always Sunny in Philadelphia/„Слънчева Филаделфия“ и скорошния анимационен филм „Патешки истории“. Освен това – на 22 март той ще изиграе представление „Матилда“ в Държавния театър в Ню Брънзуик, Ню Джърси.

„На първо място обичам филма. Искам да кажа, че винаги съм го обичал, беше един от любимите ми“, казва той. „Дейвид Нюман, който написа музиката преди няколко години, предложи да направим „Матилда“ на живо. Изваждаш музиката от филма и симфоничният оркестър е пред екрана“.

„Матилда“; Снимка: Shutterstock

ДеВито каза, че филмът „Матилда“, който дебютира през 1996 г., е останал в съзнанието му, защото го е направил, когато децата му са били малки.

„Синът ми беше на възрастта на Матилда, на осем или девет години. И аз обичах да работя с децата. И цялото преживяване беше наистина страхотно“, спомня си ДеВито. „Всеки път, когато го дават, спирам и го гледам“.

Актуално

Избрано за вас