Блейк Лайвли и Джъстин Балдони влизат в нов филмов романс

Снимка: NICOLE RIVELLI/SONY PICTURES

Блейк Лайвли и Джъстин Балдони влизат в нов филмов романс

Снимка: NICOLE RIVELLI/SONY PICTURES
Сподели

Излезе първият трейлър на романтичната драма „It Ends With Us“, в която актьорите Блейк Лайвли и Джъстин Балдони влизат в нов филмов романс. 

Филмът е базиран на бестселъра на  автора Колийн Хувър. Лайвли е в ролята на Лили – момиче от малък град, което се премества в Бостън, за да започне собствен бизнес. Там тя се запознава с Райл, неврохирург, който завършва специализацията си, изигран от Балдони.

Снимка: msmagazine.com

„Лили намери отражение сред огромен брой хора, както стана ясно от успеха на книгата“, казва Лайвли, която е и изпълнителен продуцент.

„Да вляза в образа на героиня, която е оказала такова значимо влияние, е чест за мен. Обичах Лили.

Актрисата Блейк Лайвли се  надява „тази любов да бъде усетена от онези, които се грижат за нея като мен, а също и от онези, които я опознават за първи път в този филм“. 

Първоначално премиерата на филма беше насрочена за 9 февруари. Продукцията обаче е спряна през юни 2023 г. заради поредната стачка на WGA. След края на протестите снимките са възобновени през януари тази година.„It Ends With Us“ е режисиран и продуциран от Балдони чрез неговата компания Wayfarer Studios. Планира се филмът да дебютира на 9 август.

Актуално

Избрано за вас