Всичко е любов в компанията на 7Arts.bg

Всичко е любов в компанията на 7Arts.bg

Сподели

Февруари винаги пристига с благоуханния аромат на рози, почуква на вратите ни с кутия шоколадови бонбони и обещания да бъде изпълнен с романтика. През този месец всичко е любов, която се настанява на топло в сърцата, за да се скрие от студа навън. Тя бързо ще изпълни със светлина и хумор целия ви дом. Пръв помощник ще ѝ бъде стрийминг платформата 7Arts.bg, с чиято богата селекция от романтични филми всеки ден от годината е празник.

Снимка: siff.bg
„Шампанско!” гледайте ТУК

Режисьор: Никола Вание

В ролите: Елза Зилберщайн, Франсоа-Ксавие Демасон, Стефан Де Гроот, Ерик Елмоснино, Силви Тестю

Какво е месецът на любовта без ягоди, шоколад и „Шампанско!”? Дали ще си ги хапваме и пийваме в компанията на половинката си или своите приятели не е от голямо значение. За да отпразнуват любовта Жан, Патрик, Йоана, Роман и Гийом се събират във винарско имение в Шампан. Те обаче не подозират, че към групата им ще се присъедини младата и красива бъдеща съпруга на Патрик – Кристин. Скоро булката започва да всява смут в групата, а от великолепните лозя изпълзяват неизказани с години болезнени истини.

Снимка: IMDb
„Ол инклузив” гледайте ТУК

Режисьор: Фабиен Онтинен

В ролите: Франк Дюбоск, Жан-Франсуа Демасан, Жозиан Баласко, Тиери Лермит, Каролин Англад, Виктор Белмондо, Кристоф Канар, Кев Адамс и др.

Изоставен младоженец и страстен ерген се запознават по време на ваканция на екзотично място. Принудителното им съвместно съжителство предизвиква вълна от хумор. В небосвода обаче се забелязват и облачни изненади.

Снимка: fccvarna.bg
„Не е моят тип” гледайте ТУК

Режисьор: Мишел Льоклер

В ролите: Ребека Мардер, Феликс Моати, Жюдит Шемла, Бая Касми, Франсоа Морел, Сафия Лабааб

Колко ли любовни истории са започвали с мисълта „Не е моят тип”? Размишлявайки над този въпрос, човек бързо осъзнава, че любовта може да бъде непредсказуема – към най-неочаквания човек в най-изненадващото време. Именно това се случва с Марсия – млада певица, която подготвя албум със своя музикален идол. За съжаление, внезапната му смърт обърква плановете. Налага ѝ се да търси одобрение за проекта от Антони – притежател на правата на музиката. Така световете им се сблъскват челно. Победител в битката им се оказва любовта.

Снимка: fccvarna.bg
„С цялото си сърце” гледайте ТУК

Режисьор: Винченцо Салеме

В ролите: Винченцо Салеме, Серена Аутиери, Кристина Донадио, Антонио Гуериер и др.

Какво би могло да се случи, ако сърцето на зловещ убиец от италианската мафия бъде трансплантирано в гърдите на непохватен професор? Научни изследвания сочат, че не е възможно той да придобие ужасяващите навици на своя донор. Майката на убиеца обаче е на друго мнение – академикът ще се наложи да грабне пистолет и нож, за да отмъсти за загубата ѝ.

Снимка: „Киномания“
„Пленителното пътуване” гледайте ТУК

Режисьор: Кристиан Карион

В ролите: Лин Рено, Дани Буун, Алис Исааз, Жереми Лайорт

Наглед обикновено пътуване с такси из Париж се превръща в проницателно наблюдение над живота. Срещаме се с коренно различните персонажи на пенсионерка и таксиметров шофьор. Първоначално по нищо не личи, че двамата биха могли да станат приятели. Тези предразсъдъци обаче са разсеяни по време на обиколката им из френската столица. Основните им спирки са ключови места от живота на 92-годишната Мадлен. Разказвайки на мърморещия Шарл за драматичното си минало, тя пречупва напрегнатия шофьор, който също споделя своите тегоби.

Вероятно вече сте се уверили, че със 7Arts.bg „Всичко е любов”. За да я изпитате трябва просто да влезете в „Love.net”, където „Дами канят” на едно незабравимо кино приключение през февруари. И макар понякога да сте принудени да въртите „Любов от разстояние” със своята половинка, то никога не пропускайте да ѝ кажете „Тичам към теб”, когато ви покани да гледате филм.

С тези и още десетки заглавия, налични в 7Arts.bg, можете да отбележите месеца на любовта подобаващо!

Актуално

Избрано за вас