Дъщерята на Бионсе се присъединява към „Муфаса: Цар Лъв“

Снимка: null

Дъщерята на Бионсе се присъединява към „Муфаса: Цар Лъв“

Снимка: null
Сподели

Тийзър трейлърът на „Муфаса: Цар Лъв“ излезе в началото на седмицата, но всички вече сме развълнувани какво ще ни предложи предисторията на обичания анимационен филм,

В най-новата част на „Цар Лъв“ се завръщат няколко от звездите на режисирания от Джон Фавро римейк на оригинала. Сред тях са   Джон Кани като Рафики, Сет Роугън като Пумба, Били Айхнер като Тимон, Доналд Глоувър като Симба и Бионсе Ноулс-Картър като Нала.

Друг член на семейство Картър също участва в новия филм. Това е

12-годишната дъщеря на Бионсе – Блу Айви Картър,

която ще озвучава Киара, дъщерята на крал Симба и кралица Нала.

Трейлърът започва с глас зад кадър на Рафики.

„Тази история започва далеч отвъд планините и сенките, от другата страна на светлината. Един лъв е роден без капка благородство в кръвта си. Лъв, който ще промени живота ни завинаги“, разказва той.

След това публиката се запознава с младия Муфаса, който в оригиналния анимационен филм е представен като възрастен лъв.  Озвучен е от Джеймс Ърл Джоунс.

В предисторията ще видим как Рафики разказва легендата за Муфаса на младата лъвица Киара, дъщеря на Симба и Нала. Тимон и Пумба пък се заемат с характерните си номера“, става ясно още от тийзъра.

„Разказана в ретроспекции, историята представя Муфаса като осиротяло малко дете, изгубено и самотно, докато не среща симпатичен лъв на име Така – наследник на кралска фамилия“, продължава надписът.

„Случайната среща поставя началото на

мащабно пътешествие на една необикновена група неудачници,

които търсят своята съдба, съобщи CNN. Тяхната връзка ще бъде подложена на изпитание, докато опитват да избегнат заплашителен и смъртоносен враг“.

Режисьор на новия филм е Бари Дженкинс. В ролите са още Келвин Харисън-младши в ролята на Така, Тандиуе Нютън като майката на Така – Еше, Аника Нони Роуз в ролята на майката на Муфаса – Афия,както и Кийт Дейвид в ролята на бащата на Муфаса – Масего.

Филмът тръгва по кината на 20 декември.

Актуално

Избрано за вас