Цветана Манева уважи галапремиерата на „Уроци по немски“

Снимка: 8pm

Цветана Манева уважи галапремиерата на „Уроци по немски“

Снимка: 8pm
Сподели

Дебютният пълнометражен игрален филм на режисьора Павел Г. Веснаков „Уроци по немски“ беше представен премиерно на голям екран на 20 февруари на гала прожекция. Лентата тръгва по кината на 23 февруари.

Освен екипът и актьорите от филма, сред гостите, които уважиха премиерата, бяха продуцентите Евтим Милошев и Борислав Чучков, певицата Белослава, режисьорите Виктор Божинов, Димитър Коцев – Шошо, Зорница София и Станислав Тодоров – Роги. 

Юлиан Вергов

мина по червения килим с Цветана Манева,

дъщеря си Алена и Явор Милушев.

„За мен това е много специален момент и искам да благодаря на всички хора от екипа, че помогнаха да направя своя пълнометражен дебют. Процесът е изключително дълъг, но съм щастлив, че вече можем да споделим филма с публиката“, сподели развълнуваният Павел Веснаков.

Юлиан Вергов влиза в главната роля в „Уроци по немски“. Той играе Никола, който работи и живее в България, но решава да замине за Германия, където

да започне на чисто и да се отърве от неприятното минало.

Преди пътуването той преосмисля живота си, в опит да обърне тази страница и да започне всичко отначало. Филмът ни запознава с един антигерой. Характерът на Никола е изтъкан от противоречия: любов и насилие, желание да остане с любимите си хора и нужда да замине. Зрителите ще видят и други любими актьори като Васил Банов, Елена Телбис, Стефка Янорова, Герасим Георгев – Геро, Станка Калчева и Меглена Караламбова.

„Уроци по немски“ е българо-немска копродукция и e реализиран с подкрепата на Национален Филмов център и с медийната подкрепа на NOVA.

Актуално

Избрано за вас