Тандемът Скорсезе – ди Каприо се е прицелил в Оскар с филм за Синатра

Снимка: Getty Images

Тандемът Скорсезе – ди Каприо се е прицелил в Оскар с филм за Синатра

Снимка: Getty Images
Сподели

Един от най-успешните тандеми в киното Мартин Скорсезе и Леонадро ди Каприо отново се завръщат с нов филм. Лентата разказва за живота на легендарния Франк Синатра. В нея ди Каприо ще се превъплъти в образа на големия американски актьор и певец.

Към носителя на „Оскар“ за филма „Завръщането“ се присъединява и отличената за главна женска роля във филма „Наръчник на опимиста“ Дженифър Лоурънс. Тя влиза в образа на друга

любимка на феновете на киното –

акрисата Ава Гарднър, която е втората съпруга на Франк Синатра.

След като получи 10 номинации за „Оскар“ за исторически епос „Killers of the Flower Moon“, 81-годишният режисьор е начертал следващите си няколко проекта. Източници казват, че той планира да заснеме два филма. Първият ще е за Исус Христос, а вторият за Франк Синатра. 

Проектът „Синатра“ също може да срещне някои пречки. Дъщерята на легендарния певец Тина Синатра управлява наследството на баща си и

все още не е дала своята благословия 

за филма. Точно Гарднър разбива брака на певеца с Нанси Барбато, която е майка на Тина, припомня Нова телевизия.

Въпреки това – Скорсезе вече е заел със задачата да създаде новата си лента.

Освен в ролята на режисьор, ще го видим и в тази на актьор. За изненада на много хора, той няма да изиграе себе си, а възрастен мъдрец, който оказва влияние на Данте Алигиери, докато той пише „Божествена комедия“. Ролята е в криминалната мистерия „В ръцете на Данте“ на Джулиан Шнабел.

Актуално

Избрано за вас