Ема Стоун и режисьорът на „Клети създания“ се обединяват отново

Снимка: Getty Images

Ема Стоун и режисьорът на „Клети създания“ се обединяват отново

Снимка: Getty Images
Сподели

Ема Стоун и режисьорът Йоргос Лантимос сякаш са намерили своя ритъм. Дуото, което донесе на зрителите наградения с „Оскар“ филм „Клети създания“ от 2023 г., отново обединява сили в новия филм на Searchlight Pictures Kinds of Kindness.

Премиерата на предстоящия филм е насрочена за 21 юни.

Макар да не са разкрити подробности за сюжета, актьорският състав вече е известен. Стоун ще играе заедно с Джеси Племънс и ще се събере отново с колегите си от „Клети създания“ Уилям Дефо и Маргарет Куали. Носителката на „Оскар“ за най-добра женска роля се снима и заедно с Джо Олуин. С него Ема Стоун работи във „Фаворитката“, друг филм на Лантимос. Във новата продукция ще участват още Хонг Чау, Мамуду Ати и Хънтър Шафър.

Лантимос се обръща към Ефтимис Филипу за съавторство в сценария на предстоящия филм. Филипу е съавтор на три от предишните филми на Лантимос: „Омарът“, „Убийството на един свещен елен“ и „Кучешки зъб“.

 

Kinds of Kindness ще бъде

петият проект, по който Стоун и Лантимос си сътрудничат.

В момента творческото дуа се радва на огромния успех на филма „Клети създания“, който тази година получи четири Оскара, включително за най-добра продукция, костюми, грим и прическа. По време на благодарствената реч на Стоун по време на връчването на наградата за най-добра актриса тя подчерта специалната връзка с Лантимос и актьорския състав. Актрисата каза: „Не става въпрос за мен. Става дума за екип, който се събра, за да направи нещо по-голямо от съвкупността на отделни части“.

Актуално

Избрано за вас