Ема Стоун издаде дълбокия смисъл зад голотата в „Клети създания“

Снимка: Синелибри

Ема Стоун издаде дълбокия смисъл зад голотата в „Клети създания“

Снимка: Синелибри
Сподели

Актрисата Ема Стоун защити дръзките интимни сцени във филма „Клети създания“ на Йоргос Лантимос, като каза, че те съответстват на опита на героинята ѝ, съобщи Би Би Си.

Тя  влиза в образа на Бела – жена, която се връща към живота с помощта на мозъка на нероденото си дете и усилията на нетрадиционен учен. Зрителите следват нейното пътешествие, докато тя опознава живота отново и се наслаждава на сексуално пробуждане.

Бела е напълно свободна и не се срамува от тялото си“, каза Стоун за предаването Front Row на Радио 4.

Филмът, който се очаква да бъде номиниран за наградите „Оскар“ и БАФТА тази година,

привлича вниманието с голота

и сексуални сцени, пиша БТА. Стоун поясни, че целта им е да покажат истинските преживявания на Бела. Според нея сексуалните контакти са голяма част от преживяванията и израстването на героинята ѝ.

Актрисата изтъкна, че не е човек, който иска да е гол през цялото време, но иска да

почете героинята си възможно най-пълнокръвно.

Лантимос е на мнение, че филмът „позволява на човешкото същество да опознае света по собствен начин и да започне отначало, без социални структури“.

Филмът по едноименния роман на Алистър Грей вече получи множество награди, сред които и голямата награда от кинофестивала във Венеция през септември миналата година. Стоун бе отличена със „Златен глобус“ за най-добра актриса в мюзикъл/комедия по-рано този месец. „Клети създания“ получи статуетката за най-добър мюзикъл/комедия.

Актуално

Избрано за вас