Ева Лонгория разследва „Убийства в сградата“?

Снимка: Getty Images

Ева Лонгория разследва „Убийства в сградата“?

Снимка: Getty Images
Сподели

Ева Лонгория ще участва заедно със Селена Гомес, Мартин Шорт и Стив Мартин в комедийно-мистериозния сериал „Only Murders in the Building“.

Според Deadline Ева е получила постоянна роля в четвъртия сезон на сериала. Подробностите за сюжета на сериала и за героинята на Лонгория остават строго пазена тайна. Източник обаче е потвърдил пред изданието, че героинята ѝ ще бъде неразделна част от обратите в разследването.

Холивудската звезда е била наета малко след като Моли Шанън се присъедини към актьорския състав на сериала.  Тя ще изиграе ролята на бизнесдама от Лос Анджелис, която е въвлечена в разследването в Ню Йорк.

„Only Murders in the Building”се радва на голям успех от премиерата на сериала през 2021 г., припомня БГНЕС. Мартин Шорт обаче призна по-рано, че е имал известни съмнения относно работата със Селена Гомес.

73-годишният актьор заяви пред People: “В първия ден, в който снимахме, никога не бях срещал Селена. Заради пандемията бяхме общували само в Zoom. Карах към студиото и си помислих: „Чудя се каква ли може да е Селена? Искам да кажа, че тя би могла да бъде кошмарна като поп принцеса. Веднага – от първата секунда, в която започнахме, до шегите в гримьорната – тя ми се стори приказна“.

Мартин също така разкри, че се възхищава на професионалното отношение на Селена към проекта.

Актуално

Избрано за вас