Селена Гомес и Дейвид Хенри снимат продължение на „Магьосниците“

Снимка: Disney/Everett Collection

Селена Гомес и Дейвид Хенри снимат продължение на „Магьосниците“

Снимка: Disney/Everett Collection
Сподели

Вярвате ли в магията? Селена Гомес със сигурност вярва – ето защо бившата звезда на Disney се връща към корените си, за да се разходи по Уейвърли Плейс.

Дванадесет години след края на сериала

Disney Channel иска да възроди „Магьосниците от Уейвърли Плейс“. Потвърдено е, че се работи по пилотен проект за нов сериал, в който звездата Дейвид Хенри ще се превъплъти в ролята на Джъстин Русо. Гомес, която ще бъде изпълнителен продуцент на сериала заедно с Хенри, ще бъде в ролята на проблемната му сестра Алекс Русо.

Снимка: Shutterstock

Макар че няма новини за появата на останалите членове на бандата Русо, в пилотния състав участват още Джанис Леан Браун, като могъща млада магьосница на име Били. Както и Алкайо Тиле като сина на Джъстин Роман Русо, и актрисата от „Rutherford Falls“ Мими Джанопулос като съпругата на Джъстин – Джейда. Сценарист и продуцент на пилотния филм е дуото от „Домът на Рейвън“ Джед Елинов и Скот Томас. Режисьор е Анди Фикман.

Според официалното представяне продължението започва след „мистериозен инцидент в WizTech, при който възрастният

Джъстин Русо е изоставил магьосническите си способности

и е избрал нормален човешки живот със съпругата и двамата си синове. Но той получава изненада, когато на вратата му се появява могъщ млад магьосник, който се нуждае от обучение. Джъстин трябва да приеме миналото си, за да осигури бъдещето на света на магьосниците“.

Снимка: GMA

Гомес отбеляза новината със история в Instagram, като сподели снимка на Алекс и Джъстин с надпис: „Ние се върнахме“. В профила си пък Хенри публикува снимка на сценария на пилотния проект, като написа: Русо се вълнуваме да станем част от вашето семейство, отново, но този път пораснали 😊 2024, годината, в която

магията се завръща!“

„Магьосниците от Уейвърли Плейс“ е сериал в четири сезона, който завърши с едночасов финал през януари 2012 г. В него Алекс, Джъстин и Макс(Джейк Т. Остин) се състезават в семейното състезание за магьосници. Въпреки че

Алекс побеждава и става семеен магьосник,

Джъстин запазва силите си като нов директор на WizTech. Що се отнася до Макс, той е избран да управлява семейния магазин за сандвичи под ръководството на баща си Джери (Дейвид Делуис). В сериала участват още Мария Каналс-Барера и Дженифър Стоун.

Актуално

Избрано за вас