Животът ще е музика с „Боб Марли: One Love“ в кината

Снимка: Getty Images

Животът ще е музика с „Боб Марли: One Love“ в кината

Снимка: Getty Images
Сподели

Стартираме 2024 със завладяващо пътуване през живота на една легенда, което ни напомня, че никое оръжие не може да спре „Боб Марли: One Love“. Дългоочакваният биографичен филм обещава да прослави духа на емблематичния реге музикант.  Същевременно обаче ни предлага задълбочен и интимен поглед към неговия необикновен дух и реалност.

„Боб Марли: One Love“ празнува личния път и творчеството на великия изпълнител – от скромните му корени в Ямайка до международната слава. Той

вдъхновява поколенията

с посланието си за любов и единство. За първи път ще имаме възможността да видим на голям екран силната история на Боб за преодоляването на трудностите и пътя, който се крие зад революционната му музика. Продуциран в партньорство със семейство Марли и с участието на Кингсли Бен-Адир в главната ролята и Лашана Линч в ролята на съпругата му Рита, Боб Марли: One Love гарантира, че животът му ще бъде отпразнуван по правилния начин.

Новият трейлър улавя същността на музиката на Марли, неговата

отдаденост към социалната справедливост и неукротимия му дух,

който го превръща в световна културна икона. Пренасяме се във времето и преживяваме възходите и паденията на Марли. Ще проследим и дълбокото въздействие на творчеството му върху света.

Режисьор на филма е Рейналдо Маркъс Грийн, който изстреля Уил Смит директно към „Оскарите“ с „Крал Ричард“. Сценарият е дело на Зак Байлин, Франк Е. Флауърс и Терънс Уинтър. Филмът обещава да бъде изпълнен с непреходната музика на изпълнителя и ще чуем убийствени песни като No Woman, No Cry, Exodus, Redemption Song, Could You Be Loved и Buffalo Soldier.

Светът е музика с „Боб Марли: One Love“ от 16 февруари 2024 г. само в кината.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас