Миньоните и Гру забъркват поредната проклетия

Снимка: Forum Film

Миньоните и Гру забъркват поредната проклетия

Снимка: Forum Film
Сподели

Цели седем години след последния филм от поредицата за Гру най-големият анимационен франчайз влиза в смела и вълнуваща нова ера на миньонска вакханалия с „Аз, проклетникът 4″ на емблематичното студио Illumination.

Всичко в живота на любимия на малки и големи суперзлодей Гру, превърнал се в

агент на Антизлодейската лига,

изглежда повече от перфектно. Той, съпругата му Луси и техните момичета Марго, Едит и Агнес приветстват в редиците си най-новия член на семейството – Гру Джуниър.

Бебе обаче  не се гледа лесно, когато имаш за „помощници“ вездесъщите жълти пакостници, а и прилично проклетият бебок има твърдото намерение да тормози баща си по всички възможни начини. В добавка известният злодей Максим Ле Мал избягва от затвора и заедно с фаталната си приятелка Валентина се зарича да отмъсти на Гру. Това налага цялото семейство да бъде

преместено в безопасност в тайна квартира на АЗЛ.

Но колко безопасно може да е положението, когато миньоните са наоколо. Сърце-злодейско спокойно не седи и скоро Гру и семейството планират нещо дръзко.

Завръщаме се в любимия свят на Гру и миньоните с първия трейлър на „Аз, проклетникът 4“, гарантиращ незабравимо киноприключение, изпълнено с много хумор, неспирен екшън и трогателни моменти.

Режисьор на филма е  Крис Рено („Аз, проклетникът“, „Сами вкъщи“), а ко-режисьор е Патрик Делаж („Ела Изпей! 2“, „Сами вкъщи 2“). Сценарият е дело на Кен Даурио („Аз, проклетникът“) и Майк Уайт („Белият лотос“). Продуценти са създателят и изпълнителен директор на Illumination Крис Меледандри и Брет Хофман („Супер Марио Bros.: Филмът“).

Проклетията се увеличава с „Аз, проклетникът 4“от 5 юли в кината на 2D и 3D.

Актуално

Избрано за вас