Гунди продава 75% от „Арена София“ за по-малко от 24 часа

Снимка: KEY Events & Communication

Гунди продава 75% от „Арена София“ за по-малко от 24 часа

Снимка: KEY Events & Communication
Сподели

За по-малко от 24 часа фенове, нетърпеливи да видят филма „Гунди – Легенда за любовта“ изкупиха над половината от капацитета на „Арена София“, където ще се проведе първата прожекция.

Вчера, 6 юни, точно в 10:30 часа сутринта бяха пуснати в продажба билети за първата публична прожекция на лентата.

За минути бяха разпродадени стотици билети,

а до края на деня останалият свободен капацитет, по данни на Ивентим, е бил едва 30%, съобщават организаторите.

Снимка: KEY Events & Communication

Въпреки че прожекцията е чак на 9 октомври, феновете на филма нямат търпение да се сдобият с билет за историческата премиера.

Към момента капацитетът на залата е запълнен на 75%,

а ограничено количество места в различни категории са все още налични. Събитието ще се проведе в зала „Арена София“ на 9 октомври. Все още билети могат да бъдат намерени тук.

Снимка: KEY Events & Communication

Наред с актьорите в главните роли Павел Иванов и Александра Свиленова, по синия килим на гала премиерата ще минат Димитър Маринов (Аспарух, бащата на Гунди), Параскева Джукелова (Мария, майката на Гунди), Пенко Господинов (агент на Държавна сигурност), Владимир Люцканов (Генерала), Александра Костова (Лидка, сестрата на Гунди).

Както и Емил Марков (арх. Марков, бащата на Лита), Биляна Петринска (Марена, майката на Лита), Николай Урумов (Коце Георгиев, треньор на „Левски“), Владислав Карамфилов – Въргала (Георги Генов, треньор на „Ботев – Пловдив“), както и Стоян Радев (Зоро), който ще подкрепя неотлъчно Гунди както в професионалния, така и в личния му път.

На специалното събитие ще присъства и целият снимачен екип,

начело със сценариста на филма Емил Бонев, режисьора Димитър Димитров, оператора Борис Славков. Ще присъстват  и продуцентите на филма Иван Христов и Андрей Арнаудов от „Междинна станция“.

Актуално

Избрано за вас