Павел Иванов качва 34 кг за ролята на Гунди

Павел Иванов качва 34 кг за ролята на Гунди

Сподели

Актьорът Павел Иванов минава през тежка физическа трансформация за ролята на Георги Аспарухов във филма „Гунди- легенда за любовта“. Той качва 34 кг. и тренира спартански с топката под надзора на футболния консултант Станислав Ангелов-Пелето.

„Бе наложително да посветя себе си в това да бъда готов за посрещането на предизвикателствата на големия терен.

Скорост, сила, маневреност, отскок, експлозивност.

Впоследствие започнах да манипулирам и режима си на хидратация, за да мога да контролирам работата си в обсега на 80 – 85-килограмовата телесна маса.“, споделя Иванов в интервю за 24 часа.

„Признах си какво имам, мога и нося от юношеството си, което за късмет и щастие – бе преминало като неговото. В гонене на топката и играта, независимо каква е – футбол, баскетбол, волейбол… важното беше да е игра.

Оцених способностите си и бързо след това описах недостатъците.

Сигурният път към силата и издръжливостта беше да започна да катеря стълбицата на мускулната маса до неузнаваемост (95 кг), за да мога в последния момент, преди снимките на филма, да вляза и в режим на извайване (cut сесия, отслабване, почистване на логичните омазнителни грешки) до 85 кг.“

Какво споделя още за работния процес и шанса да живееш мечтата си във филма на Иван Христов и Андрей Арнаудов за футболната легенда – вижте в интервюто тук.

„Гунди – легенда за любовта“ трябва да излезе на екран в началото на 2024 г.

Лентата проследява живота на големия футболист от срещата му с неговата любима и бъдеща съпруга Величка Маркова-Лита до трагичния 30 юни 1971 г., когато Гунди загива в автомобилна катастрофа в прохода Витиня заедно с колегата си Никола Котков.

В образа на Лита ще влезе 20-годишната дебютантка Александра Свиленова. Режисьорът е Димитър Димитров, сценарист е Емил Бонев, а главен оператор – Борис Славков.

 

Фотокредит откриваща снимка: „Междинна станция“

 

Актуално

Избрано за вас