Принц Хари и Меган Маркъл ще продуцират два сериала на Netflix

Снимка: Getty Images

Принц Хари и Меган Маркъл ще продуцират два сериала на Netflix

Снимка: Getty Images
Сподели

Херцогът и херцогинята на Съсекс ще бъдат изпълнителни продуценти на два нови нехудожествени сериала на Netflix. Продукциите са посветени на начина на живот и полото, пише „Гардиън“.

Едното предаване ще изследва

„радостите от готвенето, градинарството, забавленията и приятелството“,

а другото ще даде „безпрецедентен достъп до света на професионалното поло“ и Открития шампионат на САЩ във Флорида, съобщиха от Netflix.

Предаванията ще бъдат създадени от компанията на Хари и Меган Archewell Productions. Херцогинята ще продуцира и двете поредици, а херцогът ще работи по поредицата за поло. И двата сериала са в ранен етап на производство. Заглавията и датите им на излизане ще бъдат обявени през следващите месеци.

„Известен предимно с естетическата и социалната си сцена, сериалът ще дръпне завесата, разкривайки суровостта и страстта на спорта, улавяйки играчите“, заявиха от Netflix за сериала за поло.

Преди това

Меган и Хари са издали три документални филма

с Netflix, пише БГНЕС. Те са  част от многомилионна сделка с гиганта за стрийминг.

Heart of Invictus, излъчен през август миналата година, проследяваше пътя на група военнослужещи до Invictus Games.  Това е спортно състезание в параолимпийски стил, създадено от Хари през 2014 г. за ранени и болни военнослужещи и ветерани.

Netflix пусна и документалната поредица Live to Lead и противоречивия документален филм в шест части Harry & Meghan през декември 2022 г.

Archewell Productions е създадена от двойката през 2020 г. Според своя сайт компанията е „посветена на осветляването на провокиращи мисълта и разнообразни разкази, които подчертават нашата обща човечност и празнуват идеята за общност“.

Хари и Меган се преместиха в САЩ през 2020 г., след като се оттеглиха от кралските задължения.

Актуално