Лейди Гага изгрява на малкия екран: Гледаме концертния ѝ филм на 25 май

Снимка: HBO

Лейди Гага изгрява на малкия екран: Гледаме концертния ѝ филм на 25 май

Снимка: HBO
Сподели

Пред публика от 52 000 души многократната носителка на награди „Грами“ и „Оскар“ Лейди Гага изнася изключителен за кариерата си спектакъл на стадион Dodger в Лос Анджелис. Той е част от турнето “Chromatica Ball Tour 2022“. Зрители от целия свят ще имат възможността

да гледат ексклузивно оригиналния концертен филм

“GAGA CHROMATICA BALL”. Той ще бъде излъчен в събота, 25 май, в 20:00 ч. по HBO, както и на стрийминг платформата HBO Max. Продукцията ще бъде достъпна на Max в Латинска Америка и Европа, включително и България. У нас услугата стартира на 21 май.

“GAGA CHROMATICA BALL” предоставя

спиращи дъха изпълнения на живо

на някои от най-големите и ценени хитове на Лейди Гага, включително Stupid Love“, Bad Romance“, Just Dance“, Poker Face“, Shallow“, Rain On Me“ и др. Филмът представя грандиозни моменти от шоуто и красиви изпълнения на пиано, допълнени с единствена по рода си хореография и редица костюми. Много от тях са характерни само за Лейди Гага.

“GAGA CHROMATICA BALL” показва изпълнителката, каквато не сте я виждали досега. Концертният филм я представя с целия ѝ спектър от таланти и сценичното присъствие. Всички те гарантирано ще обгърнат феновете с голяма доза провокация, креативност и автентичност.

Припомняме, че преди дни певицата беше в центъра на измама с AI генерирани изображения. Милиони потребители се заблудиха, че тя е е присъствала на бляскавата Met Gala, където е носила пищна бяла рокля.

Актуално

Избрано за вас