Хитовата поредица „Здрач“ става анимационен сериал

Снимка: Courtesy of Lionsgate

Хитовата поредица „Здрач“ става анимационен сериал

Снимка: Courtesy of Lionsgate
Сподели

Хитовата сага „Здрач“ получава втори живот под формата на анимационен сериал в Netflix. Компанията  е започнала разработката на сериал, базиран на „Среднощно слънце“ – романът на авторката Стефи Майер, който е продължение на поредицата . Книгата е преразказ на събитията от оригинала, представени от гледната точка на вампира Едуард Кълън., пише Holywood reporter.

Робърт Патинсън и Кристен Стюарт изпълняват главните роли във филмите за „Здрач“ като Едуард и Бела. Основният актьорски състав включваше още Тейлър Лаутнър, Ашли Грийн, Келан Лъц, Ники Рийд и Джаксън Ратбоун и др.

Шиниъд Дейли („Tell Me Lies“ на Hulu, Raised by Wolves на Max) ще адаптира романа и ще бъде изпълнителен продуцент заедно с Майер и Меган Хибет от Fickle Fish Films, Уайк Годфри и Марти Боуен от Temple Hill Entertainment и Ерик Фейг и Сами Ким Фалви от Picturestart.

Сериалът „Среднощно слънце“ най-новият проект в продължаващите усилия на Lionsgate да разшири и удължи живота на някои от най-големите си имоти и интелектуална собственост. Миналата година студиото пусна предистория на филма „Игрите на глада“ – „Балада за песнопойците и змиите“. То планира още един филм по следващия роман на авторката Сюзън Колинс – „Изгревът на жетвата“. В процес на работа е и телевизионна поредица за продължението на  франчайза за Джон Уик. 

 

 

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас