Инцидент беляза снимките на новия филм на Еди Мърфи, има ранени

Снимка: iStock

Инцидент беляза снимките на новия филм на Еди Мърфи, има ранени

Снимка: iStock
Сподели

Няколко души са били ранени при инцидент на снимачната площадка на нов филм на Еди Мърфи, съобщиха от студиото Amazon MGM.

Инцидентът на снимачната площадка на „The Pickup“, предстоящ комедиен филм за обири е станал, докато се е снимала екшън поредица от сцени.

За съжаление, последователността не протече по план и в резултат на това

няколко души от екипа бяха ранени“,

заяви говорител.

Студиото „все още е в процес на събиране на факти за това какво се е случило и защо“, добавиха от студиото. За момента те няма да предоставят повече подробности.

Във филма участват Мърфи, Пийт Дейвидсън и Кеке Палмър. Инцидентът обаче е засегнал вторият екип на филма – термин на киноиндустрията, обозначаващ снимките, които се провеждат извън основната продукция.

Вторият екип често е натоварен със

заснемането на каскади и други опасни сцени

и обикновено не включва звездни актьори, пише БГНЕС. Екшънът е бил репетиран и „всички предпазни мерки за безопасност са били разгледани преди и наблюдавани по време на снимките“, заявиха от студиото.

По информация на холивудския сайт Deadline oнцидентът е станал на снимачна площадка в Атланта, Джорджия.

Наскоро стана ясно още, че отново ще видим Еди Мърфи в ролята на „Ченгето от Бевърли Хилс“ Аксел Фоули.

Netflix пусна снимка на Мърфи, облечен в познатото яке на Фоули от „Детройт Лайънс“. Тя беше придружена от съобщение, че

„Ченгето от Бевърли Хилс: Аксел Фоули“ ще се появи догодина.

Според Tudum оригиналните звезди от „Ченгето от Бевърли Хилс“ Джъдж Райнхолд, Пол Райзър, Джон Аштън и Бронсън Пинчот ще се превъплътят в ролите си в новата част заедно с Мърфи. Към тях ще се присъединят още Кевин Бейкън, Тейлър Пейдж и Джоузеф Гордън-Левит. Режисьор е Марк Моллой.

Актуално

Избрано за вас