Еди Мърфи слага значката на „Полицаят от Бевърли Хилс“

Фото кредит: Paramount/Courtesy Everett Collection

Еди Мърфи слага значката на „Полицаят от Бевърли Хилс“

Фото кредит: Paramount/Courtesy Everett Collection
Сподели

Четири десетилетия след премиерата на оригиналния филм „Полицаят от Бевърли Хилс“ Аксел Фоули, изигран от Еди Мърфи, се завръща към разследванията в предстоящата четвърта част на култовия франчайз.

Netflix пусна снимка на Мърфи, облечен в познатото яке на Фоули от „Детройт Лайънс“. Тя беше придружена от съобщение, че

„Полицаят от Бевърли Хилс: Аксел Фоули“ ще се появи догодина.

Според Tudum оригиналните звезди от „Полицаят от Бевърли Хилс“ Джъдж Райнхолд, Пол Райзър, Джон Аштън и Бронсън Пинчот ще се превъплътят в ролите си в новата част заедно с Мърфи. Към тях ще се присъединят още Кевин Бейкън, Тейлър Пейдж и Джоузеф Гордън-Левит. Режисьор е Марк Моллой.

Продуцентът на филма Джери Брукхаймър заяви в интервю за списание Empire, че Гордън-Левит ще се появи в ролята на новия партньор на Фоули.

„Никога не знаеш какво ще получиш“, когато Мърфи влезе на снимачната площадка.

Винаги е брилянтно”,

категоричен е Брукхаймър,

Премиерата на „Полицаят от Бевърли Хилс“ е през 1984 г. , съобщи CNN. Филмът се оказва решаващ за кариерата на Мърфи. Лентата печели номинация за „Оскар“ за най-добър оригинален сценарий и дава началото на две продължения.

Все още не са ясни датата на премиерата и подробности във връзка със сюжета.

Еди Мърфи осъзнава, че има талантът на комик още когато е на 15 години. Тогава той се изявява в малки барове. На 19 години става част от сериала „Saturday Night Live“. В него той се изявява в продължение на около 1 година. Сериозният си актьорски пробив на големия екран прави с филма „48 часа“. В него той си партнира с Ник Нолти.

Фото кредит: Paramount/Courtesy Everett Collection

Актуално

Избрано за вас