Истинските истории зад „Сексът и градът“ ще разкрие писателката Кандис Бушнел

Снимка: The New York Post

Истинските истории зад „Сексът и градът“ ще разкрие писателката Кандис Бушнел

Снимка: The New York Post
Сподели

Кандис Бушнел, американската писателка, чието творчество вдъхнови хитовия сериал „Сексът и градът“, е напълно спокойна по отношение на романтичните срещи и не страда от сценична треска, докато изнася своето самостоятелно шоу във Великобритания, предаде БТА, цитирайки Ройтерс.

„Не се чувствам притеснена или нервна. Всичко се получава много естествено“, каза Бушнел пред Ройтерс в навечерието на поредица от представления на британска сцена, озаглавени „Истински истории за секса, успеха и „Сексът и градът“.

Шоуто ѝ, което вече бе представено в Ню Йорк, разкрива как е измислила Кари Брадшоу, изиграна от актрисата Сара Джесика Паркър в телевизионния сериал. Той се излъчва за първи път

в края на 90-те години на миналия век

и води началото си от вестникарската колонка и бестселъра на Бушнел.

След като сериалът завършва през 2004 г., следват два филма като продължение на продукцията. В момента най-актуален е спинофът на телевизионния сериал „И просто ей така…“.

Снимка: HBO

Докато размишлява върху своята главна героиня Брадшоу, нейните приятелки Саманта (Ким Катрал), Миранда (Синтия Никсън) и Шарлот (Кристин Дейвис) и техните многобройни романтични приключения, Бушнел каза, че

независимостта е това, което тя цени най-много.

Въпреки че има един брак зад гърба си, Бушнел е разведена вече повече от десет години. Тя разказа за своя необвързан живот и че използва приложения за запознанства, като не се притеснява дали ще срещне някого.

„Не искам да се омъжвам и да имам деца,

така че наистина съм много спокойна по този въпрос“, казва тя.

„Наистина съм изключително благодарна, че мога да живея независим живот и да следвам моето

много важно послание към жените,

а именно да бъдат независими и да бъдат сами своя г-н Тузар“, каза тя. Ролята на известния Тузар е изпълнена от актьора Крис Нот.

Британската публика ще чуе за него и другите герои на Бушнел в поредицата срещи, които авторката организира, започвайки от град Саутхемптън.

Турнето във Великобритания включва и дати в градове като Манчестър, Глазгоу в Шотландия. На 7 февруари ще бъде проведена такава и в лондонския „Паладиум“.

Актуално

Избрано за вас