„Беше щастлив“: Дженифър Анистън говорила с Пери в деня на смъртта му

Снимка: Jim Smeal/Ron Galella Collection/Getty Images

„Беше щастлив“: Дженифър Анистън говорила с Пери в деня на смъртта му

Снимка: Jim Smeal/Ron Galella Collection/Getty Images
Сподели

Звездите от ситкома „Приятели“ Дженифър Анистън и Матю Пери, които останаха близки през годините след края на сериала през 2004 г., са си писали само няколко часа преди смъртта на екранния Чандлър. Той си отиде в края на октомври на 54-годишна възраст. Причината за смъртта му все още не е изяснена.

„Буквално си писах с него тази сутрин, забавен Мати. Той не изпитваше болка, не се бореше“, коментира Анистън пред списание Variety.

Актрисата заяви, че се надява хората да се замислят за живота на приятеля ѝ, „както той каза, че би искал да бъде запомнен“.

„Той беше щастлив и здрав.

Беше отказал цигарите и беше влязъл във форма“,

категорична бе тя.

Макар Пери да беше описал подробно миналите си борби със злоупотребата с наркотици в своите мемоари, Анистън каза, че преди смъртта си той се е справял много добре, пише CNN.

„Искам хората да знаят, че той наистина беше здрав и се възстановяваше. Работеше толкова усърдно. Наистина му се падна трудна задача. Много ми липсва, на всички ни липсва. Той ни караше да се смеем наистина много“, спомня си с усмивка екранната Рейчъл.

Дженифър Анистън и нейните колеги от актьорския състав на „Приятели“ написаха възпоменания за своя бивш колега и скъп приятел. Тя заяви, че е трогната от многото животи, на които Пери е повлиял.

Това е толкова красиво. Надявам се той да знае, че е бил обичан по начин, по който никога не е предполагал, че е“, обобщи актрисата.

Актуално

Избрано за вас