Джони Деп, Адам Драйвър, Джейсън Момоа и Джеф Бриджис в нов филм

Снимки: Getty Images

Джони Деп, Адам Драйвър, Джейсън Момоа и Джеф Бриджис в нов филм

Снимки: Getty Images
Сподели

Джони Деп ще влезе в обувките на Сатаната в нов филм на Тери Гилиъм, потвърди самият режисьор пред френското издание „Premiere“. Това предаде „Площад Славейков“.

Филмът е озаглавен „Карнавалът в края на дните“ и в него

Джеф Бриджис ще се изправи срещу Деп в образа на Бог.

В интервюто си за „Premiere“ Гилиъм обяснява, че филмът му ще бъде комедия и „много забавен за онези, които обичат обидния хумор“. Сюжетът представя един нетипичен и гневен Бог, който е решил да унищожи човечеството. На страната на хората застава Сатаната, чиито цели все пак не са съвсем безкористни. Без човеци на Земята той на практика ще остане безработен в Ада.

Джейсън Момоа, Адам Драйвър, Джони Деп и Джеф Бриджис; Снимки: Getty Images

Актьорският състав е впечатляващ не само в главните роли на Деб и Бриджис.  Участват още Адам Драйвър и Джейсън Момоа, но подробности около техните персонажи не се съобщават.

Премиерата на филма се готви за януари 2025 г.

Във филма „Бог е природата. Но природа, която може да ви говори“, казва Бриджис пред Premiere. „Ще ми трябва анимация, за да я оживя, защото в сцената с Бога има поне 15 животни и ще бъде сложно, защото трябва да е реалистично.

И това, което ще се случи, ще бъде много скъпо“,

добавя още той.

Тери Гилиъм и Джони Деп присъстват на британската премиера на филма „Жана Дю Бари“; Снимка: WIREIMAGE

Това не е първият път, в който Гилиъм и Деп работят заедно – актьорът се снима още в „Страх и омраза в Лас Вегас“ (1998) и в „Сделката на доктор Парнасъс“ (2009). Гилиъм е работил и с Бриджис в миналото по „Кралят на рибарите“ (1991).

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас