Джулия Робъртс става професор в колеж „След лова“

Снимка: Bryan Bedder/Getty Images

Джулия Робъртс става професор в колеж „След лова“

Снимка: Bryan Bedder/Getty Images
Сподели

Джулия Робъртс ще бъде в главната роля в нов трилър на Лука Гуаданино. After the Hunt („След лова“) е продукция за „Amazon MGM“ и ще разсъждава върху добре позната тема от съвремието, а именно какво се случва, когато

сериозно обвинение заплашва да застраши дългогодишна кариера.

Робърт ще влезе в образа на професор в колеж, озовала се на кръстопът в личния и професионалния си живот. Звезден ученик отправя обвинение срещу неин колега. Самата тя трябва внимателно да подходи към ситуацията, тъй като тъмна тайна от нейното минало заплашва да излезе наяве.

Кастинг процесът за филма в момента тече активно. Интересът е нараснал значително след излизането на новината, че Робъртс ще участва. Сценарият е

писан от дебютантка –

Нора Гарет, която освен това ще бъде и изпълнителен продуцент заедно с Карън Лундър. В продуцентския екип е и Гуаданино, пише „Площад Славейков“.

Режисьорът на „Назови ме с твоето име“ е доста зает тази година. Предстои му премиерата на драмата „Претендентите“ със Зендая и освен това е ангажиран по филма Separate Rooms („Отделни стаи“), адаптация по роман за хомосексуален италиански писател, който опитва да преодолее загубата на приятеля си. За главна роля в този проект преговаря Джош О’Конър от „Претендентите“.

До края на годината Гуаданино ще има още една премиера. В програмата на кинофестивала във Венеция ще представи Queer, романтична драма с участието на Даниел Крейг.

Актуално

Избрано за вас