Какво казва Том Холанд след първия прочит на сценария за „Спайдърмен 4“?

Снимка: Sony Pictures/Marvel Studios

Какво казва Том Холанд след първия прочит на сценария за „Спайдърмен 4“?

Снимка: Sony Pictures/Marvel Studios
Сподели

Том Холанд издаде няколко детайли за предстоящия „Спайдърмен 4″ . Той разкри, че с неговата половинка Зендая са прегледали черновата на сценария за филма.

„Имаме творчески проект и чернова, която е превъзходна“. Това заяви актьорът в подкаста Rich Roll. „Нуждае се от доработка, но сценаристите си вършат чудесно работата, а аз го прочетох преди три седмици. Той наистина запали в мен огън от емоции“.

Снимка: Sony Pictures/Marvel Studios

Холанд не съобщи конкретни подробности за проекта, но подчерта, че все още има много време, за да се създаде пълноценна продукция.

Със Зендая седнахме да го прочетем заедно и на моменти подскачахме из хола, като си казвахме: „Това е истински филм, достоен за уважението на феновете“, добави той. „Но има няколко неща, които трябва да разберем, преди да започнем да го снимаме“, споделя той.

Следващият филм за Човека-паяк все още няма дата на излизане. За последно Холанд изигра супергероя в блокбъстъра от 2021 г. „Спайдърмен. Далеч от дома“. Главният изпълнителен директор на Marvel Кевин Фейдж обяви през февруари 2023 г., че историята на четвъртия филм вече е написана, така че това може да означава, че филмът ще се появи по-скоро рано, отколкото си мислим.

Снимка: Sony Pictures/Marvel Studios

През 2021г. героят на Холанд предизвика срив на мултивселената и я спаси от пълен разпад. Поредицата завърши с това как той накара Доктор Стрейндж да изтрие спомена за личността Питър Паркър от съзнанието на всичките му познати.

Лентата завършва с невъзможността на Паркър да се свърже с приятелката си MJ и с най-добрия си приятел Нед. Продължаването на историята и проследяването на това как той се справя без тях може да е интересно, но предвид изключителната химия, която Холанд споделя със Зендая и Джейкъб Баталон, продукцията определено ще предизвика БУМ от емоции.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас