Том Холанд издаде, че работи следващия Spiderman

Снимка: MATT KENNEDY/SONY PICTURES RELEASING/MARVEL ENTERTAINMENT/COURTESY EVERETT COLLECTION

Том Холанд издаде, че работи следващия Spiderman

Снимка: MATT KENNEDY/SONY PICTURES RELEASING/MARVEL ENTERTAINMENT/COURTESY EVERETT COLLECTION
Сподели

Том Холанд потвърди, че със сигурност ще се завърне за четвърта част от филмите за Spiderman. 27-годишният актьор се превъплъти в образа на супергероя на Marvel в три филма – „Завръщане у дома“ от 2017 г., „Далеч от дома“ от 2019 г. и „Няма път към дома“ от 2021 г.

„Простият отговор е, че винаги ще искам да правя филми за Spiderman. Дължа живота и кариерата си на него. Така че простият отговор е „да“. Винаги ще искам да правя още. Най-добрите в бранша работят за реализирането на нова история. Но докато я разгадаем, трябва да защитим наследството си. Третият филм беше толкова специален по толкова много начини, че трябва да сме сигурни, че ще постъпим правилно“, коментира той.

Холанд подчерта, че за първи път участва в творческия процес толкова рано, пише Daily Mail.

„Това е просто процес, в който наблюдавам и се уча. Това е просто един наистина забавен етап за мен. Както казах, всички искат това да се случи. Но искаме да сме сигурни, че не прекаляваме с едни и същи неща“, добави той.

Режисьорът Сам Рейми наскоро отговори на слуховете, че Том може да се завърне в предстоящия филм, но заяви, че не е чул нищо официално от Marvel за проекта.

В същото време приятелката на Том Холанд – Зендая, също усилено рекламира своя последен проект – филма „Претендентите“. В него актрисата играе Таши, бивша шампионка по тенис, която става треньорка на съпруга си. След това двамата се оказват в любовен триъгълник с бившия ѝ, друг шампион по тенис. Майк Файст и звездата от „Короната“ Джош О’Конър играят мъжете в живота ѝ

Актуално

Избрано за вас