Кейт Уинслет разказва за работата си с Леонардо ди Каприо в „Титаник“

Снимка: hellogiggles

Кейт Уинслет разказва за работата си с Леонардо ди Каприо в „Титаник“

Снимка: hellogiggles
Сподели

Актриса Кейт Уинслет описва 49-годишния Ди Каприо като „магнетичен“ и отбелязва, че двамата „веднага са си допаднали“, докато са работили заедно на снимачната площадка на култовия филм „Титаник“ от 1997 г.

„След като започнах да работя с Лео, успяхме да намерим собствения си ритъм. Невероятно е да погледнеш назад и да помислиш за всичко това отново“, казва Уинслет пред Entertainment Tonight преди повторното излизане на филма в 4K Ultra HD на 5 декември.

„Той беше някаква смесица от дълги, кльощави, некоординирани крайници. Беше много свободен в себе си и

притежаваше тази искряща енергия, която беше наистина магнетична“,

продължава тя. „Спомням си, че си помислих: „О, това ще бъде забавно. Определено ще се разбираме. И ние наистина се разбирахме.“

Уинслет се запознава с Ди Каприо през 1996 г. на снимачната площадка на „Титаник“. Двамата играят съответно влюбените Роуз Деуит Букатер и Джак Доусън.

„Тогава той беше много, много умен и много, много любопитен. Така че той беше наистина очарован от епохата, от подробностите, свързани с лодката, с нисшите класи, откъде са дошли тези хора, как са платили за билетите си“, казва Уинслет пред ET.

След това актрисата сподели, че е намерила своя „собствен ритъм“, работейки с Ди Каприо, и че двамата „са се свързали на толкова много нива“ на снимачната площадка, което е породило приятелство и уважение един към друг, продължило години след като са направили филма.

След „Титаник“ Уинслет се среща с Ди Каприо на екрана, когато двамата изиграха двойка от 50-те години на миналия век във филма „Революционен път“ от 2008 г.

През годините след това двамата говорят публично за приятелството си и подкрепата си един към друг.

 

Актуално

Избрано за вас