Киану Рийвс озвучава Сянката в „Соник 3“

Снимка: Getty / Sega

Киану Рийвс озвучава Сянката в „Соник 3“

Снимка: Getty / Sega
Сподели

От наемен убиец до таралеж.

Киану Рийвс, главен герой в „Джон Уик“, ще озвучава Сянката (Шадоу) в „Таралежът Соник 3“, потвърди източник пред Variety. Той се присъединява към актьорския състав, който включва Бен Шварц в ролята на Соник, както и Джим Кери в ролята на злодея д-р Роботник. Говорител на Paramount Pictures, студиото, което стои зад филма, отказа да коментира.

Снимка: Getty / Sega

В игрите Сянката, антропоморфен таралеж (козината му е черна, докато тази на Соник е синя), е своеобразен антигерой. Той

често е и антагонист на Соник.

Сред филмите на Рийвс са „Скорост“, „Дракула“ и „Моят личен Айдахо“, както и франчайзът „Матрицата“. Следващата му роля ще бъде в спинофа на „Джон Уик“, „Балерина“, където ще играе заедно с Ана де Армас.

Разкриването на героя му в новия трейлър, който се появи миналата седмица на CinemaCon, получи огромни аплодисменти. Рийвс ще участва и в Good Fortune заедно с Азиз Ансари, Сет Роугън, Кеке Палмър и Сандра О.

Снимка: Paramount

Джеф Фаулър, който ръководи първите два филма за „Соник“, се завръща като режисьор на последното продължение. Нийл Х. Мориц, Тоби Ашър, Тору Накахара и Хитоши Окуно ще продуцират „Соник 3“, който ще излезе

по кината на 20 декември 2024 г.

Франчайзът е един от най-успешните на Paramount, като общият световен боксофис на първите две филма възлиза на 725,2 милиона долара. Студиото прави и спиноф сериал, Knuckles, чиято премиера ще се състои по Paramount+.

За кастинга на Рийвс в „Соник 3“ се съобщава за първи път в „Шоуто на Джон Кампеа“.

Актуално

Избрано за вас