Кевин Костнър коментира тръгването си от последния сезон на „Йелоустоун“

Снимка: Paramount Network

Кевин Костнър коментира тръгването си от последния сезон на „Йелоустоун“

Снимка: Paramount Network
Сподели

Много зрители на „Йелоустоун“ искат Кевин Костнър да се завърне за остатъка от последния сезон на драмата и изглежда, че той не е против идеята, пише CNN.

Съобщава се, че Костнър, който изпълнява ролята на патриарха Джон Дътън в сериала, е стигнал до задънена улица миналата година със създателя на сериала Тейлър Шеридан

„заради графика на снимките“.

Месеци по-късно Шеридан казва, че е „разочарован“ от напускането на Костнър по време на петия и последен сезон на сериала.

„Последният ми разговор с Кевин беше, че той има страстен проект, който иска да режисира“, каза Шеридан пред The Hollywood Reporter.

Този проект е предстоящият му филм Horizon: An American Saga, в който Костнър играе главната роля, режисира и продуцира. Той го промотира на CinemaCon, където Костнър направи първите си коментари за ситуацията с „Йелоустоун“ пред Entertainment Tonight.

Снимка: Paramount Network

„Искаше ми се да успея да го направя, но не успяхме“, каза Костнър за довършването на поредицата.

„Мислех, че ще направя седем сезона, но в момента сме на пети. Така че как ще се получи – надявам се, че ще се получи – но те имат много различни предавания, които се правят“, каза той. „Може би ще се получи.

Може би проектът ще се върне отново при мен.

Ако това стане и аз се чувствам наистина комфортно, с удоволствие бих го направил“.

„Йелоустоун“ на Шеридан включва спинофа „1923“, като предстоят още предистории и продължения.

Снимка: Paramount Network

Костнър сподели и мнението си за това как би искал да се развие историята на героя му.

„Ами, знаете, той трябва да бъде активен в това, което се случва, и аз донякъде имах собствена фантазия как би могло да стане това, но това е работа на Тейлър“, каза той. „Казах му го преди известно време. Имах идеи как може да се случи, но просто трябва да видим“.

Актуално

Избрано за вас