Кой ще облече костюма на Джеймс Бонд?

Снимка: MGM - AP Photo/Luca Bruno

Кой ще облече костюма на Джеймс Бонд?

Снимка: MGM - AP Photo/Luca Bruno
Сподели

Спекулациите за това кой актьор ще поеме ролята на Джеймс Бонд отново се засилват, след като се появи информация, че британският актьор Арън Тейлър-Джонсън е получил предложение да „влезе в костюма“ на Агент 007.

Актьорът Даниел Крейг се отказа от ролята през 2021 г., след като се

снима в пет филма в продължение на 16 години.

Следващият филм за Бонд ще бъде 26-ият, след „Няма време да умираш“.

Би Би Си се е обърнала към Тейлър-Джонсън. От Eon Productions, които създават филмите за Бонд, заявиха, че няма да коментират спекулации. Вътрешен човек от продукцията обаче е казал пред BBC News, че „няма истина в слуховете“.

Наскоро Тейлър-Джонсън заяви пред списание Numero, че намира за „очарователно и прекрасно“, че хората го виждат в тази роля“. 33-годишният актьор, който през 2009 г. се превъплъти в ролята на Джон Ленън в Nowhere Boy, сега е фаворит на букмейкърите за ролята.

Той участва и в трилъра Nocturnal Animals, за който

спечели „Златен глобус“ през 2017 г.,

„Анна Каренина“, „Годзила“ и „Тенет“.

През последните три години не липсваха имена, които се спрягаха за наследници на Крейг. Един от тях е Хенри Кавил, който гледахме в „Супермен“ и „Вещерът“.

През 2020 г. той заяви пред GQ, че „с удоволствие би изиграл Бонд„.

Един от най-младите претенденти за ролята е 32-годишният Дамсон Идрис.

Най-известен е с ролята си в американската телевизионна криминална драма Snowfall, която се излъчва в продължение на шест сезона между 2017 и 2023 г. Играе и главната роля в научнофантастичния екшън на Netflix „Извън жицата“.

Друг фаворит според букмейкърите е Джеймс Нортън, който наскоро участва в сценичната постановка „Малък живот“ и е в актьорския състав на филма „Малки жени“ от 2019 г. 38-годишният актьор се е снимал в редица сурови телевизионни драми, сред които McMafia и Happy Valley.

През 2018 г. той разсея слуховете, че може да бъде следващият Бонд.  Други споменати имена са Том Харди, Идрис Елба и Крис Евънс. 51-годишният Елба призна, че може би вече е „твърде стар“, за да поеме ролята.

Актуално

Избрано за вас