Ледникова епоха парализира Земята, обадете се на Ловци на духове

Снимка: Ghostbusters: Afterlife

Ледникова епоха парализира Земята, обадете се на Ловци на духове

Снимка: Ghostbusters: Afterlife
Сподели

Този април изразът да умреш от страх се превръща в ужасяваща реалност. За първи път в историята хора замръзват в средата на лятото, покосени от смъртоносната хватка на Смъртоносното вледеняване – свръхестествено зло със силата да убива. То всява страх и изправя Земята пред нова ледникова епоха. А когато вените ти се превръщат в реки от лед, костите ти се напукват – кого ще повикаш на помощ без колебание – Ловците на духове!

Легендарният франчайз се завръща на големия екран с нова изключително страховита, но не по-малко забавна част –

„Ловци на духове – замръзналата империя“.

На режисьорския стол сяда Гил Кенън – съсценаристът на „Ловци на духове: Наследство„. Лентата успешно рестартира култовата поредица през 2021 г. Джейсън Райтман се завръща в качеството си на сценарист и продуцент.

Във филма семейство Спенглър решава да напусне Съмървил, Оклахома и да се върне там, където започна всичко – емблематичната пожарна в Ню Йорк. Там те се присъединяват към оригиналните Ловци на духове, които са разработили

свръхсекретна изследователска лаборатория,

за да отведат своята нетипична професия на следващото ниво. Откриването на древен артефакт отприщва мистериозна зла сила, известна като Смъртоносното вледеняване. Така нови и стари Ловци трябва да обединят усилията си, за да защитят дома си и (отново) да спасят света.

Усещаме смразяващия дъх на Смъртоносното вледеняване в първия трейлър на „Ловци на духове: Замръзналата империя“, който обещава да заведе зрителите в кината на едно наистина различно приключение. Създателите на филма обещават, че няма да жертват нито един от елементите, които изначално направиха „Ловците на духове“ толкова успешна  и обичана поредица.

Сценаристи на „Ловци на духове: Замръзналата империя“ са Гил Кенън и Джейсън Райтман („Джуно“, „Високо в небето“, „Тъли“, „Ловци на духове: Наследство“). В ролите са Фин Улфхард, Макена Грейс, Логан Ким, Селесте О‘Конър, Кери Куун, Пол Ръд и други. В лентата ще видим легендите Дан Акройд, Бил Мъри и Ърни Хъдзън.

Вледеняваме се с „Ловци на духове: Замръзналата империя“ от 12 април само в кината, 4DX и IMAX.

Актуално

Избрано за вас