Мария Бакалова блесна на кинофестивала в Кан

Снимка: mariabakalovaofficial/ Instagram

Мария Бакалова блесна на кинофестивала в Кан

Снимка: mariabakalovaofficial/ Instagram
Сподели

Мария Бакалова блесна на кинофестивала в Кан. Тя беше облечена в черна дълга рокля на Balenciaga. Българката присъства на официална вечеря на програмата „Women in motion“. Тя се провежда в партньорство с Фестивала в Кан и има за цел да освети приноса на жените в киното, както пред, така и зад камерата. От създаването си през 2015 г. програмата се разширява в международен план. Вече обхваща и други форми на изкуство – фотография, литература и пластични изкуства.

Бакалова всъщност пристигна във френското градче заради премиерата на биографичния филм за Доналд Тръмп„Стажантът“, в който взема участие. Той ще бъде представен по време на кинофестивала на 20 май.

Българката ще се превъплъти в образа на покойната му съпруга Ивана Тръмп. Тя е и майка на трите му по-големи деца. В ролята на младия Доналд Тръмп ще влезе

актьорът Себастиан Стан,

който освен с изявите си от филмите на Marvel, е познат на зрителите и от ролята си на Томи Лий от биографичния мини сериал „Пам и Томи„.

Според създателите на лентата тя ще представлява изследване на властта и амбицията в свят на корупция и измама. Филмът ще разкаже историята на един ментор и неговото протеже, която ще очертае възхода на една американска династия.

„Тя разкрива моралната и човешката цена на една култура, определяна от победители и победени“, поясняват още те, цитирани от Variety.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас