Мрежата на“Мадам Уеб“ свързва всички от февруари

Снимка: Forum Film

Мрежата на“Мадам Уеб“ свързва всички от февруари

Снимка: Forum Film
Сподели

Да опитаме отново. През 2024 година нейната мрежа свързва всички! На 16 февруари „Мадам Уеб“ ще ни запознае с историята на една от най-енигматичните героини от комиксите на Марвел. Филмът е част от популярната Спайдърмен вселена на Сони, но излиза от рамките на традиционното супергеройско развлечение за големия екран. Той преобръща до болка познатите жанрови тропи, като наред с визуалния спектакъл предлага напрегнат психологически трилър с вълнуваща драматична история и пълнокръвни герои.

„Мадам Уеб“ ни запознава с Касандра Уеб (в ролята влиза звездата Дакота Джонсън, позната от хитовете „Петдесет нюанса сиво“, „Суспирия“, ‘Изгубената дъщеря“). В премиерната лента тя е парамедик от Ню Йорк, който след близка среща със смъртта се сдобива с ясновидски способности. Принудена да се изправи срещу мрачни тайни от своето минало, Уеб влиза в контакт с три млади жени, които са свързани по между си и

които са предопределени за велики дела в бъдещето.

Това обаче ще се случи само ако успеят да преживеят смъртоносното настояще.

Първият трейлър на „Мадам Уеб“ само открехва вратите към света на Касандра, която се мъчи да овладее силите си и да внесе порядък в силно оплетената си действителност. Запознаваме се и с трите млади жени, впримчени в нишките на провидението, които трябва да се доверят на Уеб, за да се спасят от олицетворението на абсолютното злото, което е по петите им.

Режисьор на „Мадам Уеб“ е С. Дж. Кларксън (Jessica Jones, Vinyl, Anatomy of a Scandal). Филмът е създаден по сценарий на Мат Сазама, Бъргк Шарплес, Клеър Паркър и С. Дж. Кларксън. Продуцент е Лоренцо Ди Бонавентура. Освен  Дакота Джонсън, в ролите ще видим Сидни Суини, Селест О’Конър, Изабела Мърсед, Тахар Рахим, Майк Епс, Ема Робъртс и Адам Скот.

„Мадам Уеб“ свързва всички от 16 февруари само в кината и IMAX.

Актуално

Избрано за вас