Мутантът „Мадам Уеб“ се присъединява към Marvel

Фото кредит: Sony Pictures

Мутантът „Мадам Уеб“ се присъединява към Marvel

Фото кредит: Sony Pictures
Сподели

Представиха първия трейлър на филма „Мадам Уеб“.

В продукцията на Marvel Дакота Джонсън е в ролята на мутант, който се е превърнал в спасител. Тя открива, че може да вижда в бъдещето. Тайната ѝ самоличност е Касандра Уеб, сляп и парализиран медиум.

В момента се появяват две версии на филма: „Мадам Уеб разказва самостоятелната история за произхода на една от най-загадъчните героини във вселената на Marvel.

Принудена да се изправи срещу разкритията от миналото си, Мадам Уеб установява връзка с три млади жени, на които е отредено могъщо бъдеще. Това обаче ще се случи само ако всички те успеят да оцелеят в смъртоносното настояще, предаде CNN.

Филмът е режисиран от Ес Джей Кларксън, който е режисьор на епизодите на „Защитниците“ и „Джесика Джоунс“.

Освен Джонсън, в актьорския състав влизат Сидни Суини, Адам Скот, Майк Епс и Ема Робъртс.

Премиерата на „Мадам Уеб“ на Sony ще се състои в кината на 14 февруари 2024 г.

Преди на голям екран излезе втората част от поредицата за любимия персонаж от Вселената – „Капитан Марвел 2“. Във втората част към едноименния персонаж, изигран от Бри Ларсън, се присъединяват още две супергероини – Моника Рамбоу и Камала Кан, изиграни съответно от Тейона Парис и Иман Велани. Те се събират по неволя, след като разбират, че разменят местата си щом използват силите си.

В „Капитан Марвел 2“ „злият“ персонаж е Зави Аштън в ролята на Дар-Бен. Освен  супергерои във филма се появяват още супероктки, които имат своя звезден момент, озвучен с прословутата песен “Memory“ от мюзикъла „Котки“.

Фото кредит: Sony Pictures

Актуално

Избрано за вас