Никълъс Кейдж ще се превъплъти в Спайдърмен Noir

Снимка: WireImage/ Sony Pictures

Никълъс Кейдж ще се превъплъти в Спайдърмен Noir

Снимка: WireImage/ Sony Pictures
Сподели

Никълъс Кейдж ще се превъплъти в една определено по-мрачна версия на Човека-паяк в нов сериал, пише CNN.

Носителят на „Оскар“ ще участва в сериала “Noir“, адаптация на комиксите “Spider-Man Noir“ от Marvel. Това съобщиха Prime Video и MGM+ във вторник, 14 май.

Според съобщението действието на “Noir“ се развива в Ню Йорк през 30-те години на миналия век и проследява съдбата на частен детектив, „който е

принуден да се пребори с миналия си живот като единствения супергерой в града“.

Spider-Man Noir, който се появява за първи път през 2009 г. в комиксите, е една от многото алтернативни версии на Spider-Man/Питър Паркър.

Снимка: Sony Pictures

Наричан за кратко Noir, героят се появява в спечелилия „Оскар“ анимационен филм “Spider-Man: Into the Spider-Verse“ и е озвучен от Кейдж.

Това ще бъде вторият супергерой на Marvel, който прочутият Кейдж изиграва на живо в киното. Първият беше Джони Блейз/ Призрачен ездач във филма „Призрачен ездач“ от 2007 г. Той беше последван от продължение през 2011 г., озаглавено „Призрачен ездач: Духът на отмъщението“.

Снимка: WireImage/ Sony Pictures

“Noir“ ще бъде първата редовна роля на Кейдж в телевизията.

„Виждал съм неща, които могат да се направят сега с героите и времето, което им се дава, за да се изявят“, каза той в интервю по повод телевизията. „Може би имам какво да науча в телевизията“, добавя актьорът.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас