Нови попълнения в 3-ти сезон на „Просто ей така…“

Нови попълнения в 3-ти сезон на „Просто ей така…“

Сподели

Третият сезон на ,,Просто ей така…“ на Макс се оформя с три нови попълнения в актьорския състав, докато снимките продължават в Ню Йорк.

Мехкад Брукс от ,,Закон и ред“, Джонатан Кейк от ,,The Affair“, ,,Отчаяни съпруги“ и Логан Маршал-Грийн от ,,Upgrade“ и ,,Спайдър-мен: Завръщане у дома“ ще се завърнат в нови роли. Това съобщи DEADLINE.

Себастиано Пигаци и Доли Уелс ще се присъединят като редовни участници в сериала. Пигаци ще се завърне като Джузепе, новият флирт на Антъни, изигран от Марио Кантоне, във втория сезон. Доли Уелс, от своя страна, ще играе Джой, евентуалният нов любовен интерес на Миранда, която е изпълнявана от Синтия Никсън и обича кучетата повече от децата.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Sebastiano Pigazzi (@sebastiano.pigazzi)

Джон Корбет е също забелязан на снимачната площадка на ,,Просто ей така…“. След последната сърцераздирателна раздяла между неговия герой, Ейдън Шоу, и Кари Брадшоу, изиграна от Сара Джесика Паркър ще се опитат ли те да възстановят връзката си? Въпреки че непълнолетните синове на Ейдън все още имат нужда от него?

В миналия сезон Кари купи огромна къща с него, с намерението да заживеят заедно като семейство. Но ако не се получи, може би ще има място за новодошлите Брукс, Кейк и Маршал-Грийн. Кой знае, може би Кари ще прави проучвания за нова книга или подкаст.

В актьорския състав на сезон 3 ще се включат още Кристин Дейвис, Сарита Чудхури, Никол Ари Паркър, Дейвид Айгенбърг. Съшо така й Еван Хандлър, Кристофър Джаксън, Найл Кънингам, Кати Анг и Алекса Суинтън.

Снимка: WBD
Детайли

Сериалът ,,Просто ей така…“ е разработен и продуциран от Майкъл Патрик Кинг. Изпълнителните продуценти са Джон Мелфи, Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис, Синтия Никсън, Джули Ротънбърг и Елиза Зурицки.

Успешният проект ,,Сексът и градът“ е създаден от Дарън Стар и е базиран на едноименната книга на Кандис Бушнел.

Брукс се представлява от Verve Talent and Literary Agency, Artists First, адвокат Дейвид Б. Фелдман. Кейк от Principal Entertainment и Independent и Маршал-Грийн от 3 Arts Entertainment, CAA и Goodman, Genow, Schenkman. Още Пигаци се представлява от Haven Entertainment и Gersh, а Уелс се представлява от UTA, Anonymous Content и Independent Talent Group.

Актуално

Избрано за вас