Отпразнувайте вдъхновяващите жени до себе си със 7Arts.bg и Дом на киното

Снимка: 7Arts.bg

Отпразнувайте вдъхновяващите жени до себе си със 7Arts.bg и Дом на киното

Снимка: 7Arts.bg
Сподели
Малко повече от седмица ни дели от 8 март – деня, в който празнуваме жените. През годините те си е спечелила прозвището на нежна вдъхновителка…на стихове, романи, пиеси и филми. Едни от най-известните творби на бележити писатели, художници и драматурзи обследват нейната деликатна същност, но и изпепеляващата любов, с която  може да дари един мъж. Помислихте ли си вече са класиката „Анна Каренина”? Ние също! Ако все още се колебаете как да изненадате дамите в живота си по случай Международния ден на жената, имаме идеалната идея за незабравимо преживяване. Стрийминг платформа за култура 7Arts.bg и партньорите  от Дом на киното
представят за първи път в България едноименния мюзикъл „Анна Каренина“.
Запазете вечерта на 8 март (от 19 часа) или му се насладете у дома в удобно за вас време.
Във фокуса му е драматичната и бурна любов между омъжената аристократка Анна Каренина и военния офицер Алексей Вронски, в който бушува непреодолима страст. На фона ѝ обаче се откроява и тежко предателство. Преплитащите се в пиесата надежда и отчаяние превръщат „Анна Каренина” в творба, която почти век и половина трогва почитателите на Лев Толстой.
Без значение дали е делник, или празник – подобни класики винаги са добра идея. Същото се отнася за 7Arts.bg и Дом на киното, които предоставят възможност за едно споделено мюзикълно преживяване. Къде? Може и в киното, може и у дома – изборът е ваш.
Можете да разберете повече за събитието ТУК

Актуално

Избрано за вас