Предстоят снимките на нов сериал „Офисът“

Снимка: NBC

Предстоят снимките на нов сериал „Офисът“

Снимка: NBC
Сподели

Новият сериал по „Офисът“ (The Office) ще се развива в редакцията на западащ ежедневник, съобщава „Варайъти“.

Проектът няма да бъде продължение на американския ситком

и ще бъде с изцяло нови персонажи, става ясно от първите детайли около сюжета. Продукцията ще бъде осъществена под шапката на платформата „Пийкок“.

Новият „Офисът“ все пак ще има връзка с познатия сериал и ще бъде в жанра „mockumentary“ (игрално произведение, представено в стила на документалистиката). Сюжетът ще срещне зрителите със същия екип, който заснема измисления сериал за фирмата „Дъндър Мифлин“, но

сега търси нов обект на своите изследвания.

Така попада на „умиращ вестник от Средния Запад и на издателя, който се опитва да му вдъхне живот с репортери доброволци“, става ясно от синопсиса. Темата е много благодатна за комедиен сериал, смятат от студио „Universal Television“.

Снимка: NBC

Вече са ясни и двама от водещите актьори в състава – това са Донал Глийсън, син на Брендан Глийсън, и Сабрина Импачиаторе, номинирана за „Еми“ след участието си във втория сезон на „Белият лотос“. Персонажите им все още не се разкриват.

Снимките се очаква да започнат този юли.

По сериала ще работят Грег Даниълс, създател на американския „Офисът“, в партньорство с Майкъл Коман. Двамата са изпълнителни продуценти заедно с Рики Джървейс и Стивън Мърчант, разработили оригиналния британски сериал.

Снимка: NBC

Американската версия на „Офисът“ става много по-популярна от оригиналния сериал на Джървейс във Великобритания и се излъчва от 2005 до 2013 г. Разказва за колеги от компанията за хартия и консумативи „Дъндър Мифлин“ и шефа им Майкъл Скот (Стив Карел), крайно ангажиран с личния живот на служителите си, понякога до недопустимост. Макар и

последният епизод да се излъчва преди повече от 10 години,

„Офисът“ се радва на огромна популярност в стрийминг платформите, най-вече сред по-младите потребители.

Актуално

Избрано за вас