Първи кадри от аниме филма „Властелинът на пръстените: Войната на Рохирим“

Снимка: Annecy

Първи кадри от аниме филма „Властелинът на пръстените: Войната на Рохирим“

Снимка: Annecy
Сподели

Warner Bros. Animation и New Line Cinema показаха около 20 минути от предстоящия си аниме филм „Властелинът на пръстените: Войната на Рохирим“, като получиха бурни аплодисменти по време на пълното с хора представяне във вторник на Фестивала на анимацията в АнсиТова съобщи Variety.

Режисьорът Кенджи Камияна заяви, че се е вдъхновил не само от книгите „Хобит“ и „Властелинът на пръстените“ на Дж.Р.Р. Толкин, но и от филмите на Питър Джаксън и Фран Уолш, които по време на сесията

бяха потвърдени като изпълнителни продуценти на филма.

В сесията участваха режисьори, сред които Камияма (чиито творби включват телевизионната поредица „Blade Runner: Black Lotus“ и “Ghost in the Shell: Stand Alone Complex“) в разговор с Анди Серкис.

Снимка: Annecy

Действието на новата история се развива

близо 200 години преди Блибо Багинс

да се сблъска с пръстена на властта и представя ключови герои, сред които принцеса Хера от Рохан (Гея Уайз) и крал Хелм Хамърхенд (Брайън Кокс).

„Феновете ще полудеят по това“, казва Серкис.

Ролята на новия стар крал Хелм Хамърхенд ще бъде озвучена от Брайън Кокс,

звездата от хитовия драматичен сериал “Succession“.

Към Кокс има големи очаквания, тъй като неговият образ ще следва любимия на феновете персонаж на крал Теоден от оригиналната трилогия „Властелинът на пръстените“, изигран майсторски от покойния Бърнард Хил.

Снимка: Annecy

Говорейки за оригиналните актьори от трилогията на Питър Джаксън, едно от най-вълнуващите събития е разкритието, че

Миранда Ото ще се превъплъти в ролята на дъщерята на Теоден

и убиец на Краля на вещиците, Еовин. Като се има предвид, че филмът е предистория, Ото вероятно ще разказва и/или ще участва в епизодични .

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас